|

Samsung Galaxy J4 Core resmen tanıtıldı

Samsung’un uygun fiyatlı ve Android Go işletim sistemine sahip akıllı telefonu J4 Core resmen tanıtıldı. Güney Koreli teknoloji devinin tanıttığı ikinci Android Go’lu telefonun teknik özellikleri ve görüntüleri haberimizde.

Yeni Şafak
11:21 - 14/11/2018 Çarşamba
Güncelleme: 11:32 - 14/11/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Android Go'lu Samsung J4 Core
Android Go'lu Samsung J4 Core

Samsung bugün resmi olarak ikinci Android Go'lu ve bütçe dostu akıllı telefonunu duyurdu. Telefonun ne zaman piyasaya sürüleceği veya fiyat etiketi konusunda açıklama yapılmasa da, Galaxy J4 Core'un özellikleri ve görüntüleri artık Samsung'un web sitesinde bulunabiliyor. Ancak Android Go’lu telefonun uygun fiyatlı olacağını şimdiden söyleyebiliriz.


Galaxy J2 Core'dan daha yetenekli bir telefon olan Galaxy J4 Core, yine de bir Android Go telefonu. Yani sadece 1GB RAM'i var. Galaxy J2 Core'dan daha yüksek özelliklere sahip.

  • Cihazın teknik özellikleriyse; 6 inç 720p LCD ekran, 1.4 GHz dört çekirdekli işlemci (Snapdragon 430), 16GB dahili depolama, 8 megapiksel arka kamera, 5 megapiksel ön kamera ve 3,300 mAh pil olarak açıklandı.

Ayrıca yeni telefon Samsung'un özel kullanıcı arayüzü ve popüler Google uygulamalarının Go sürümlerini, Android 8.1 Oreo ile çalıştıracak.

Samsung Galaxy J4 Core'un J2 Core ile aynı pazarlarda piyasaya sürülmesi ve fiyatının ise 150 $ civarında olması bekleniyor ki bu da Türkiye'de 1300 - 1500 TL gibi bir fiyata satılacağını söylemek yanlış olmaz. Ancak emin olmak için resmi detayları beklememiz gerekecek. Android Go’lu Samsung Galaxy J4 Core mavi, altın ve siyah olmak üzere üç renk seçeneğiyle satışa sunulacak.

#Samsung
#Android Go
#Galaxy J4 Core
5 yıl önce