|

Samsung'un 2019'da tanıtacağı 5 amiral gemisi

Samsung önümüzdeki yıl 5 adet yeni amiral gemisini tanıtacağını açıkladı. Güney Koreli teknoloji devinin her yıl tanıttığı S serisi akıllı telefonlarına bir yenisini eklemesi için az bir zaman kaldı. Şirket bir süredir akıllı telefon satışlarında düşüş yaşıyordu. Yeni tanıtacağı cihazlarla bu gidişatı tersine çevirmeye çalışacak.

Yeni Şafak
11:07 - 16/01/2019 Çarşamba
Güncelleme: 11:22 - 16/01/2019 Çarşamba
Yeni Şafak
Galaxy S10'un sızdırılan fotoğraflarından biri.
Galaxy S10'un sızdırılan fotoğraflarından biri.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, 2019 yılında 5 farklı amiral gemisi tanıtmayı hedefliyor. Cihazlarının satışlarında düşüş yaşayan firma yeni cihaz tanıtımlarıyla farklı bir strateji yürütecek. Sektörün devleri arasında yer alan Samsung’un 5 amiral gemisi 2019 yılının başlarında tanıtılacak.

5G destekli Galaxy S10 geliyor

Samsung Galaxy S10’un önümüzdeki yıl şubat ayında tanıtılması bekleniyor. Samsung, Galaxy S10’u üç farklı versiyonla tanıtmayı planlıyor. Normalde S serilerinde bir normal bir de plus versiyon satışa sunulurken bu sefer Galaxy S10’un 3 varyasyonla piyasaya çıkması bekleniyor. Samsung Galaxy S10’larda 5.8 inç, 6.4 inç ve 5G destekli 6.7 inç ekran büyüklüğüne sahip üç versiyon olması muhtemel. 5G destekli versiyonun 2 önde 4 arkada olmak üzere toplam 6 kamerayla gelmesi bekleniyor.


Samsung geçtiğimiz aylarda 4 arka kameralı Galaxy A9’u tanıtmıştı. Samsung’un Galaxy S10’da da 4 arka kamera kullanması bekleniyor. Samsung’un en büyük ekranı 5G destekli versiyonda kullanmasının, 5G’nin çok fazla enerji tüketmesi ve bu sebeple daha fazla pile sahip bir akıllı telefona ihtiyaç duyulması olarak belirtiliyor.


Galaxy F 2019'da tanıtılacak

Samsung'un tanıtacağı 5. amiral gemisi modelinin; "Galaxy F", "Galaxy Flex" veya "Samsung Flex" adlarından birisine sahip olması beklenmekte. Samsung'un bu modelinde çentik yerine inovatif bir yenilik yapıp, kamerayı ufak bir yuvarlak şeklinde ekranın köşesine konumlandırması bekleniyor. Samsung'un yakın zamanda yapmış olduğu etkinlikler doğrultusunda, bu ekran türünde çalıştığı artık bilinen bir gerçek.

#teknoloji
#samsung
#galaxy
#akıllı telefon
5 yıl önce