|

Snapchat tasarımı değiştiriyor

Dünyanın en popüler uygulamaları arasında yer alan Snapchat kullanıcıların karşısına farklı bir tasarımla çıkmak için gün sayıyor. Birçok özelliği Facebook, Messenger ve Instagram tarafından uyarlanan Snapchat, rekabette geri kalmamak için yeni özellikleri ile öne geçmeye hazırlanıyor.

Yeni Şafak
13:17 - 14/01/2017 Cumartesi
Güncelleme: 13:25 - 14/01/2017 Cumartesi
Yeni Şafak

Sosyal medyadaki rekabette geri kalmak istemeyen Snapchat, yeni güncelleme ile hem tasarımını değiştiriyor hem de bazı özellikler ekliyor. Facebook, Messenger ve Instagram gibi sosyal platformları tarafından sevilen özellikleri “araklanan” Snapchat, popülerliğini hala korusa da bir adım öne geçmek için önemli bir güncellemeyi yayınlayacak.



Snapchat tarafından yapılan açıklamaya göre yapılacak güncellemeyle birlikte uygulamaya yeni bir arama çubuğu eklenecek. Bu sayede uygulama içinde istenen içeriklerin bulunması kolaylaşacak. Örneğin bir arkadaşımızın ismini arayıp onla hızlı bir şekilde sohbete başlayabileceğiz. Ayrıca Snapchat üzerinden yayın yapan mecraları da arama bölümünden keşfetmek mümkün olacak. Sık mesajlaşılan kullanıcılar için zaman kazandırması adına yeni bir kısa yol oluşturulabilecek. Güncellemenin ardından Bitmoji'ye uygulamanın sol üst köşesinden ulaşılabilecek. Son olarak “our story” yani “bizim hikâyemiz” bölümüyle her kullanıcının katkıda bulunabileceği bir bölüm oluşturuldu. Dikkatli seçimler doğrultusunda derlenen Snapchat hikâyelerinden sonra her kullanıcının dâhil olabileceği bir platform oluşturulmuş oldu.





Yeni güncellemenin detayları hakkında paylaşılan bilgiler şimdilik bu kadar. Snapchat kullanıcı deneyimini daha da artıracak olan güncelleme Android cihaz sahibi beta kullanıcılara yayınlanmış durumda. Güncellemenin tüm kullanıcılara ne zaman geleceği konusunda henüz bir bilgi paylaşılmadı.









#Snapchat
7 yıl önce