|

Televizyon üzerinden alışveriş yapılabilecek

LG ve Paymentwall destekleriyle webOS 3.0 platformuyla çalışan akıllı televizyonlara “Şimdi Satın Al” butonu geliyor.

Yeni Şafak
11:13 - 6/10/2016 Perşembe
Güncelleme: 08:17 - 6/10/2016 Perşembe
Yeni Şafak
webOS 3.0 platformuyla çalışan akıllı televizyonlarda uygulama geliştiricileri çevrimiçi alışveriş konusunda düzenlemeler yapabilecek.
webOS 3.0 platformuyla çalışan akıllı televizyonlarda uygulama geliştiricileri çevrimiçi alışveriş konusunda düzenlemeler yapabilecek.

Televizyonlar eskisi kadar önemli olmasa da, akıllı telefon piyasasını takip etmeye devam ediyor. Televizyonların daha aktif olarak kullanılmasını sağlamak için akıllı televizyonlar çıkaran televizyon üreticileri, yeni özellikler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Bunlardan bir tanesi de LG. Şirket, akıllı televizyon üzerinden alışveriş yapmayı mümkün kılacak bir özelliği

.



Akıllı televizyonların çıkması sonrası artık televizyon üzerinde sosyal medya sitelerine girebiliyor, internette gezebiliyor ve internet videolarını izleyebiliyorduk. Bu konforu daha da geliştirmek için televizyon şirketleri harıl harıl çalışıyor.

LG ve Paymentwall işbirliğinde yayınlanan yeni özellik ile webOS 3.0 platformuyla çalışan akıllı televizyonlarında çevrimiçi ödeme desteği eklendi.

Çevrimiçi ödeme yapmak akıllı telefonlarda artık önemli bir standart haline geldi ama akıllı televizyonlara gelmesi farklı bir kolaylık sağlayacak.



Yeni özellik şimdilik webOS 3.0 platformuna sahip akıllı televizyonlarda kullanılabilecek

. Uygulama geliştiricileri platformun sunduğu bu imkândan yararlanarak televizyonlar için satın alma butonları ve uygulamalar yapabilecek. Paymentwall her türlü kredi kartı, bankamatik kartı ve elektronik cüzdanı desteklediği için satın almalarda ayrı ayrı giriş yapmaya gerek kalmayacak. Alışveriş yapmak isteyenler butonlara bastıklarında kredi kartı bilgilerini girerek istediklerini alabilecek. Sistem şu anlık heyecan verici gibi gözükse de LG konu hakkında daha fazla ayrıntı vermedi.



Yeni özelliği destekleyen televizyonlar arasında OLED, Super UHD ve LED ekran teknolojili modeller bulunuyor.

#LG
#Paymentwall
#Akıllı Televizyon
#Satın Al
#Çevrimiçi Ödeme
8 yıl önce