|

WhatsApp’a Karanlık Mod geliyor

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp’a sonunda beklenilen özellik geliyor. Diğer popüler tüm uygulamaların çoğunda bulunan özellik, yakın zamanda WhatsApp tarafından yayınlanacak güncelleme ile tüm cihazlarda kullanıma sunulacak.

Yeni Şafak
11:22 - 17/09/2018 Pazartesi
Güncelleme: 11:26 - 17/09/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
WhatsApp
WhatsApp

Mesajlaşma platformu WhatsApp’ uzun süredir beklenen özellik sonunda geliyor. Dünyanın önde gelen popüler uygulamalarının neredeyse tamamında olan özellik WhatsApp’ın beta sürümünde de görüldü.

WHATSAPP KARARIYOR!

Android ve iOS cihazlar için geleceği müjdelenen ‘Karanlık Mod’ özelliği sonunda kullanıcılara sunulacak. İfade edilene göre şuan test aşamasında olan özelliğin yakın zamanda kullanıma sunulması bekleniyor.


WhatsApp APK dosyalarını inceleyen WABetaInfo tarafından paylaşılan bilgiye göre gece modu olarak bildiğimiz Karanlık Mod’un yakında yayınlanacak olan güncelleme ile tüm cihazlarda kullanıma sunulması bekleniyor.

Söz konusu özellik aktif olduğunda bildiğiniz gibi WhatsApp uygulaması isteğe bağlı siyah bir temaya sahip olacak. Buda gece ve karanlık ortamlarda kullanıcıların gözünün yorulmamasına ve uygulamanın daha net görülmesine neden olacak.

#WhatsApp
#Karanlık Mod
#APK
#Gece modu
6 yıl önce