|

WhatsApp'tan iPhone kullanıcılarına özel güncelleme

WhatsApp, iOS kullanıcılarına özel bir güncelleme yayınladı. Bugün yayınlanan güncellemeyle birlikle WhatsApp iOS uygulamasına 3 yeni özellik eklenmiş oldu.

Yeni Şafak
12:15 - 8/01/2019 Salı
Güncelleme: 12:18 - 8/01/2019 Salı
Yeni Şafak
WhatsApp
WhatsApp

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulması WhatsApp, iPhone kullanıcıları için 2019’un ilk güncellemesini yayınladı. 2.19.10 sürümüyle birlikte WhatsApp durumlarında paylaştığınız resim ve videolara çıkartma desteği, yine durumlar için 3D Touch desteği ve grup sohbetlerine atılan mesajları özel olarak yanıtlama seçeneği kullanıma sunuldu.

Grup sohbetlerindeki mesajları özel olarak cevaplayabileceksiniz. Bunun için grup sohbetindeki bir mesajın üzerine basılı tutarak diğer seçeneğine tıklamanız gerekiyor. Daha sonrasında karşınıza çıkan ‘özel olarak yanıtla’ seçeneğiyle bu özelliği kullanabilirsiniz.


Fotoğraf ve videolara emoji, metin, serbest el çizimleri eklememize olanak sağlayan WhatsApp, şimdi de fotoğraf ve videolar için geçtiğimiz aylarda kullanıma sunmuş olduğu WhatsApp Sticker desteğini sunmaya başladı. Böylece, artık özel WhatsApp çıkartmalarını fotoğraf ve videolarda kullanabileceksiniz.

Güncellemenin üçüncü yeniliğiyse durumlar için gelen 3D Touch desteği oldu. Yeni güncellemeyi yüklediğiniz zaman durumlara tıklamadan ön izleme yapabileceksiniz.

#Whatsapp
#güncelleme
#iphone
5 yıl önce