|

Yeni iOS güncellemesinde yine hata

Apple hata düzeltmesi için yayınladığı iOS güncellemelerinde yeni hatalarla karşımıza çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde FaceTime skandalını kapatmak için yayınlanan iOS 12.1.4 güncellemesi yine can sıkıcı bir sorunla gündeme geldi.

Yeni Şafak
15:48 - 12/02/2019 Salı
Güncelleme: 16:16 - 12/02/2019 Salı
Yeni Şafak
Apple mağazası dışında çalışma yapan işçiler.
Apple mağazası dışında çalışma yapan işçiler.

Apple’ın kısa bir süre önce FaceTime sorununu gidermek için yayınladığı iOS 12.1.4 güncellemesi ciddi bağlantı sorunlarıyla gündemde. Daha önce yayınlanan iOS 12 güncellemelerinde görülen mobil bağlantı sorunu bu sürümde de kullanıcıların karşısına çıktı. Bazı kullanıcılar mobil bağlantının bir anda kopmasından şikayetçi olduğunu dile getirdi.

  • İlk tweette bir kullanıcı @applesupport hesabını etiketleyerek iOS 12.1.4 yükleyen iş arkadaşının Wi-Fi sorunu yaşadığını yazmış. İkinci tweetteyse ne yaparsa yapsın iPhone X'inin iOS 12.1.4 güncellemesinden sonra 'servis yok' hatasıyla karşılaştığını yazmış.



iOS 12.1.4 güncellemesini yükleyen kullanıcılardan bazıları sosyal medya platformlarından Apple’a şikayetlerini iletmeye başladı. Bazı kullanıcılar güncelleme sonrasında telefonun SIM kartı tanımadığını belirtiyor. Ayrıca güncellemenin Wi-Fi ağlarına bağlanırken bazı sorunlar oluşturduğu da paylaşıldı.

Apple’dan konu hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Önümüzdeki haftalarda yine bir güncelleme paketinin yayınlanması muhtemel gibi görünüyor.

#apple
#ios
#güncelleme
5 yıl önce