|

Yeni iPhone’lar 3 kamera ile geliyor

Appple’ın 2019 yılında tanıtacağı yeni iPhone modeline dair sızıntılar ortaya çıkmaya başladı. Kamera detayına dikkat çekilen görsellerde yeni iPhone modellerinin 3 ana kameraya sahip olacağı gözler önüne seriliyor.

Yeni Şafak
12:56 - 7/01/2019 Pazartesi
Güncelleme: 13:06 - 7/01/2019 Pazartesi
Yeni Şafak
Apple'ın 2019 yılında tanıtması beklenen iPhone modellerinin adının iPhone XI olacağı hakkında henüz kesin bir bilgi yer almıyor.
Apple'ın 2019 yılında tanıtması beklenen iPhone modellerinin adının iPhone XI olacağı hakkında henüz kesin bir bilgi yer almıyor.

Apple yeni iPhone modeli ile rakiplerinin gerisinde kalmamak için kamera tarafından atak yapabilir. 2019 yılında tanıtacağı yeni iPhone modeli için daha şimdiden sızıntılar ortaya çıkmaya başladı.

YENİ İPHONE MODELLERİ 3 KAMERA İLE GELEBİLİR!

Sızıntıların kralı olarak bilinin Onleaks, Apple’ın yeni iPhone modelini Twitter’dan paylaştı. Özellikle kameraya vurgu yapılan yeni iPhone modellinde kare çerçeve içine yerleştirilmiş 3 kamera yer alıyor. Buna ek olarak paylaşımına bir de not ekleyen Onleaks, bu tasarımın "Mühendislik Doğrulama Testi" (EVT) esnasında görüntülendiğini, dolayısıyla yeni iPhone'un kesin tasarımının böyle olmayabileceğini de belirtti.


Ayrıca @VenyaGeskin1’in Twitter hesabından 12 Saat önde iPhone XI adı ile yaptığı paylaşımda da 3 kameraya sahip bir iPhone modeli karşımıza çıkıyor.


YENİ İPHONE MODELLERİNİ KAMERASI İŞLEVSEL OLABİLİR!

Apple’ın 2019’da tanıtacağı yeni iPhone’lar da yer alacağı ifade edilen üç kameranın işlevsel özelliklere sahip olacağı düşünülüyor. Özellikle çapraz konumlandırılan kameraların derinlik algısı oluşturma konusunda rakiplerine nazaran fark oluşturacağı düşünülüyor. Bu düşünce ile kameralardan birinin derinli sensörü olabileceği ifade ediliyor.


YENİ İPHONE MODELLERİNİN ADI İPHONE XI Mİ OLACAK!

Apple iPhone X sonrasında serinin devamının geleceğine dair kesin bir bilgi paylaşmadı. Bu nedenle 2019 yılında tanıtılacak olan yeni iPhone modellerinin adının da iPhone XI olacağına dair ise şimdilik kesin bir bilgi bulunmuyor. Lakin paylaşılan sızıntılara bakıldığında iPhone XI adı görülmeye şimdiden başladı.

#Apple
#İphone
#Kamera
#Yeni iPhone
5 yıl önce