Yıldırım YouTube kanalına ilk videosunu yükledi

Haber Merkezi
05:49, 26/03/2019, SalıG: Güncelleme: 11:06, 26/03/2019, Salı
Yeni Şafak
Yıldırım YouTube kanalına ilk videosunu yükledi
İlber Ortaylı ve Binali Yıldırım (Sağda)

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, kendi ismiyle açtığı YouTube kanalında paylaştığı ilk videoda Prof.Dr.İlber Ortaylı'yı konuk etti. İzleyicilere keyifli bir 'İstanbul' 'sohbeti sunan 'İlber Hoca ve Tarihi Yarımada' ismiyle paylaşılan videoda Ortaylı, Yarımada'da bulunan tarihi eserler ve birçok farklı tarihi konu hakkında bilgi verirken Yıldırım ise İstanbul için yapacağı kültür-sanat projelerinden bahsetti.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım video paylaşım sitesi YouTube'da kendi ismiyle kanal açtı.

'İlber Hoca ve Tarihi Yarımada' ismini verdiği ilk videosunda Prof. Dr.İlber Ortaylı'yı konuk eden Yıldırım, videonun açıklamasına ise "İlk videomda İstanbul'un tarihi dokularını işlemek istedim" notunu düştü.



https://image.piri.net/resim/imagecrop/2019/03/26/07/01/resized_4bfee-94aa426dscreenshot_4.jpg

İlber Ortaylı Yarımada'da bulunan tarihi eserler ve birçok farklı tarihi konu hakkında bilgi verirken Yıldırım ise seçildiği takdirde İstanbul için yapacağı kültür-sanat projelerinden bahsetti.



https://image.piri.net/resim/imagecrop/2019/03/26/07/00/resized_db846-ea11a814screenshot_3.jpg

Öte yandan Ortaylı sohbetin belirli kısımlarında Yıldırım'a İstanbul'un tarihi dokusunun korunması için tavsiyelerde bulundu ve Yedikule'de yeşil alan çalışması ve şehir müzesi tavsiyesinde bulundu.



https://image.piri.net/resim/imagecrop/2019/03/26/07/04/resized_a94c7-ac13547escreenshot_5.jpg

"Burası sizin himmetinizi bekler"


https://image.piri.net/resim/imagecrop/2019/03/26/06/58/resized_67a09-6fc566b1mansetc.jpg

Ortaylı gezi sırasında bakımsız bir yapının önünde durarak Yıldırım'a, "İşte mesele burası sizin himmetinizi bekler" ifadelerini kullandı.


İzleyicilere keyifli bir İstanbul sohbeti sunan video kısa bir süre içerisinde binlerce kişi tarafından izlendi.


"Kanalıma abone olmayı unutmayın"

Videonun kapanış konuşmasını kendisi yapan Yıldırım, YouTube videolarının vazgeçilmezi haline gelen 'kanalıma abone olmayı unutmayın' hatırlatmasında bulunarak bu videonun son olmayacağını ve arkasının geleceği bilgisini verdi.




Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026