|

YouTube videolarını MP3 olarak indirebilirsiniz

Birçok internet kullanıcısı popüler video paylaşım sitesi YouTube’i müzik dinlemek için kullanıyor fakat yüksek kaliteli müzik videolarının da yer aldığı servis AKK’nın (Adil Kullanım Kotası) bitmesine neden olabilir. Bu yüzden sıkça dinlediğiniz müzik videolarını MP3 olarak indirip, dinleyebilirsiniz. İşte YouTube MP3 indirme yolları.

Yeni Şafak
10:41 - 28/01/2017 Cumartesi
Güncelleme: 10:48 - 28/01/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
YouTube müzik videolarını MP3 olarak indirebilirsiniz.
YouTube müzik videolarını MP3 olarak indirebilirsiniz.

Dünyanın en büyük video paylaşım mecrası olan YouTube üzerinde müzik dinleyenlerin sayısı oldukça fazla ve bunun yanında platform üzerinde milyonlarca şarkı ve müziğe ait klipler yer alıyor. Bu yüzden müzik severler genelde YouTube üzerinden müzik dinliyor. Fakat bunun iki dezavantajı var; bunlardan ilki müzik videosu tek bir resimden oluşsa bile video boyutu yüksek olduğu için 2019 yılında kaldırılması planlanan Adil Kullanım Kotanı'zdan harcamış oluyorsunuz. İkincisi ise YouTube müzik videolarının ses kalitesinin çok iyi olmaması olarak söylenebilir.



Özellikle Adil Kullanım Kotanı'zın veya mobil kullanıyorsanız internet kotanızın bitmesini istemiyor, daha az kullanılmasını istiyorsanız müzik videolarını MP3 olarak indirebilirsiniz. Böylelikle bir sonraki dinlemenizde interneti kullanmayacağınız için tasarruf da etmiş olacaksınız.



YouTube MP3 indirme yolları;



  • VidMate isimli uygulamayı indirerek sadece YouTube üzerinde değil tüm video platformlarında videoları indirebilirsiniz.
  • İnternet bağlantınız varsa http://www.youtubevideoindir.org/ sitesindeki url kısmına video linkini yapıştırarak indir butonuna tıklayarak videoyu indirebilirsiniz.
  • İnternet bağlantınız varsa www.youtube-mp3.org/tr sitesindeki url kısmına video linkini yapıştırarak indir butonuna tıklayarak videoyu indirebilirsiniz.
  • Tubemate Dinle ve Tubidy Müzik İndir Dinle uygulamaları mobil cihazınız üzerinde de YouTube videolarını indirebilirsiniz.
  • YouTube video linklerinin başındaki www. Kısmı ve öncesini silip onun yerine ss. Yazıp enter tuşuna basın, açılan sayfada “helper olmadan indir" seçeneğini tıklayın, video indirilmeye başlayacaktır.

YouTube üzerinden indireceğiniz müzik videolarının boyutları düşük olacağı için (Örneğin 3-5 MB) AKK açısından sıkıntı yaşamayacaksınız, internet kotanız daha tasarruflu kullanılmış olacak.

















#YouTube MP3
7 yıl önce