|

Afrin zaferi 8.Gün'ünde çok özel görüntülerle TVNET'te

TVNET'te yayınlanan 8.Gün programı, Afrin zaferinden saatler sonra kentten özel görüntülerle ekrana geldi. Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül'ün de Afrin'den izlenimlerini paylaştığı programda kritik mesajlar verildi.

Yeni Şafak
17:34 - 24/03/2018 Cumartesi
Güncelleme: 17:38 - 24/03/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Afrin'de zaferden hemen sonra çekilen çok özel görüntüler TVNET'te ekranlara geldi.
Afrin'de zaferden hemen sonra çekilen çok özel görüntüler TVNET'te ekranlara geldi.

TVNET'te yayınlanan 8. Gün programı, Afrin zaferinden saatler sonra kentten özel görüntülerle ekrana geldi. Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül'ün de Afrin'den izlenimlerini paylaştığı programda kritik mesajlar verildi.

8. Gün'de Hilal Güven Özbey ve İbrahim Karagül, Afrin Kaymakamlık binasının balkonundan harekata ilişkin önemli değerlendirmeler yaptı. PKK'nın dev terör cephaneliklerinin görüntülendiği programda bölgeye ilişkin analizlere yer verildi.




"Afrin sahine teslim edildi"

Bölgede uluslararası bir terör işgali olduğunu söyleyen İbrahim Karagül, "Artık emanet sahibine teslim ediliyor. TSK, ÖSO ve MİT, 58 gün boyunca yoğun bir mücadele verdi. Teröristlerin yaptığı hazırlıklar hiçbir işe yaramadı." açıklamalarında bulundu.


PKK'nın Afrin'de aldığı yenilginin bütün Suriye'de almış olduğu bir yenilgi olduğunu dile getiren Karagül, "PKK için psikolojik bir çöküştür bu. Türkiye ve Afrinliler için ise bir zaferdir. Çok uluslu bu proje bitmiştir. En büyük yatırımı buraya yaptılar ve hiçbir şekilde direnemediler. Bundan sonra da direnemeyecekler." şeklinde konuştu.

#Afrin
#TVNET
#İbrahim Karagül
6 yıl önce