|

Mehmetçik'ten Afrin'de 'komando andı'

Türk Silahlı Kuvvetleri ile Özgür Suriye Ordusu'nun Afrin merkezini tümüyle ele geçirmesinin ardından, Mehmetçik, ilçe merkezinde komando andı okudu. Marşın sonunda dün hastanede şehit düşen Binbaşı Mithat Unca'nın eşi ve ailesine de mesaj gönderen komandolar, 'Mithat Komutanımızın intikamı yerde kalmadı' dedi.

Yeni Şafak
16:12 - 18/03/2018 Pazar
Güncelleme: 17:42 - 18/03/2018 Pazar
AA
TSK ve ÖSO unsurları Afrin merkezde Komando Marşı'nı okudu.
TSK ve ÖSO unsurları Afrin merkezde Komando Marşı'nı okudu.

Türk Silahlı Kuvvetleri ile Özgür Suriye Ordusu'nun Afrin merkezini tümüyle ele geçirmesinin ardından, Mehmetçik, ilçe merkezinde komando andı okudu.

TSK ve ÖSO Afrin ilçe merkezini tümüyle ele geçirdi.

Bölgede, kontrolün sağlanmasının ardından, güvenlik faaliyetleri başlarken, Mehmetçik, ilçe merkezinde komando andı okudu.

  • Andın ardından kısa bir konuşma yapan tim komutanı, şunları söyledi:
  • "Bu zafer öncelikli olarak Çanakkale şehitleri, ardından bu harekatta şehit olmuş 46 personelimize ve ÖSO'dan şehit olmuş personelimize, özelinde Şükrü Ünlü uzman çavuşumuza, Mithat Dunca binbaşıya armağan olsun. Mithat Dunca eşi Lütfiye Hanım, kardeşleri Mustafa ve Metin, Mithat'ın intikamı yerde kalmadı, intikamını aldık. Lütfiye Hanım sen rahat et, burada 200 kardeşin var, saygılar."
Şehit eşinden teşekkür

Afrin'deki askerlerin, kent merkezini ele geçirmesinin ardından gönderdiği video mesajı izleyen şehit Dunca'nın eşi Lütfiye Dunca ise"Eşimin intikamını çok şükür almışlar. O da orada rahat uyuyacak. Bizim de içimiz soğuyacak. Sağ olsunlar" diye konuştu.



#Afrin
#TSK
#Komando marşı
6 yıl önce