|

'Muhammed'in ordusu geri döndü'

TVNET Özel Yayını'nda Çanakkale Zaferi ve Afrin'in teröristlerden temizlenmesini değerlendiren ASSAM Güvenlik Uzmanı Ersan Ergür, "Bu ordu, Mescid-i Aksa'da, Mekke'de, Medine'de peygamberlik sancaktarlığını yaptı. Mehmetçik bu bölgelerden çekildikten sonra, Müslümanların kanadı kırılmış ve Kudüs'e ve Mescid-i Aksa'ya namahrem eli değimiştir. İşte bugün 18 Mart'ta Afrin'in alınmasıyla, şu sloganı rahatlıkla söyleyebilirim ki, 'Gidin emperyalistlere söyleyin ki, Muhammed'in ordusu geri döndü.." ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
21:33 - 18/03/2018 الأحد
Güncelleme: 00:05 - 19/03/2018 الإثنين
Adaleti Savunanlar Stratejik Araştırmlar Merkezi Güvenlik Uzmanı Ersan Ergür
Adaleti Savunanlar Stratejik Araştırmlar Merkezi Güvenlik Uzmanı Ersan Ergür

ASSAM Güvenlik Uzmanı Ersan Ergür, TVNET Özel Yayını'nda sınır hattından Afrin'deki gelişmelerle ilgili değerlendirmelerde bulundu

Ersan Ergür'in açıklamalarından öne çıkanlar:

"TSK, Zeytin Dalı Harekatı'nın ilk günüden bu yana hem sivil zayiat konusunda hem de ÖSO ile birlikte arazi şartlarını beraber iyi tahlil etmiş olarak, süratli bir şekilde ilerliyor. Harekatın gecikmesin temel nedeni siviller konusundaki hassasiyetlerdi.

Cumhurbaşkanımız çok yakında Afrin'in çok yakında alınacağı konusunda beyanatta bulunmuştu. Bugün anlıyoruz ki, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin gününe denk getirmek istenmiştir.

Mustafa Kemal Paşa'nın komutası altındaki 57. Alay, dünyanın en kahraman alayı olarak kabul edilir. 57. Alay üçte ikisini şehit vererek, çok büyük başarıla imza atmıştı.

Zeytin Dalı Harekatı'nın 57. gününde Afrin tamamen ele geçirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan da Trump ile telefon görüşmesinde 57. Alay sancağını kullanmıştı.

"Muhammed'in ordusu geri döndü"

Bu ordu, Mescid-i Aksa'da, Mekke'de, Medine'de peygamberlik sancaktarlığını yaptı. Mehmetçik bu bölgelerden çekildikten sonra, Müslümanların kanadı kırılmış ve Kudüs'e ve Mescid-i Aksa'ya namahrem eli değimiştir. İşte bugün 18 Mart'ta Afrin'in alınmasıyla, şu sloganı rahatlıkla söyleyebilirim ki, 'Gidin emperyalistlere söyleyin ki, Muhammed'in ordusu geri döndü..'"


#Ersan Ergür
#TVNET
#Afrin
٪d سنوات قبل