|

Dövizini bozdurana gayrimenkulde büyük indirim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın döviz bozdurarak ülke ekonomisine katkıda bulunma çağrısına destek büyüyerek devam ediyor. Cumhurbaşkanının çağrısına bir destek de genç işadamı Şefik Yalvaç tarafından geldi. Dolarını bozdurup makbuzuyla gelen vatandaşlardan gayrimenkule yatırım yapanlara büyük indirimler yapacağını söyledi.​​

Yeni Şafak
13:45 - 7/12/2016 Çarşamba
Güncelleme: 10:57 - 7/12/2016 Çarşamba
Yeni Şafak
Türk lirasına destek devam ediyor.
Türk lirasına destek devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın döviz bozdurarak ülke ekonomisine katkıda bulunma çağrısına yurdun dört bir yanından destekler büyüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısına destek veren genç işadamı Şefik Yalvaç, dolarını bozdurup makbuzuyla gelen vatandaşlardan gayrimenkule yatırım yapanlara büyük indirimler yapacağını söyledi.



Konuyla ilgili açıklama yapan Şefik Yalvaç "Her iş adamının üzerine alması gereken sorumluluklar vardır. Ben de gayrimenkul sektöründe üzerime düşen görevi yerine getiriyorum. Dolarınızı, euronuzu, dövizinizi bozun.Yastık altı yatırımlarınızı gayrimenkule yatırın. Gayrimenkul her zaman değer kazanır. Ben de yaptığım tüm projelerde dolarını bozdurup makbuzuyla gelen vatandaşlarımıza yüzde 10 indirim yapıyorum. Herkes biliyor ki banka ekspertiz değerleri normalden düşük çıkar. Banka ekspertiz değeri 1 Milyon 150 Bin TL olan daireleri 1 Milyon TL'ye veriyorum. Yeter ki dövizinizi bozdurun gelin. Vatanını seven tüm müteahhit arkadaşlarımı bu kampanyaya davet ediyorum" dedi.

Savunma'da TL dönemi EPDK'dan TL hamlesi MÜSİAD'dan Türk lirasına destek İTO'dan TL'ye destek

#Cumhurbaşkanı
#Recep Tayyip Erdoğan
#Döviz
#Gayrimenkul
7 yıl önce