|

Noterlerde işler kesintisiz sürüyor

Türkiye Noterler Birliğinden yapılan açıklamada, demokrasi karşıtı alçak bir teşebbüsün milletin sağduyusuyla bertaraf edildiği, Türkiye genelindeki tüm noterlerde işlemlerin günlük rutininde sürdüğü bildirildi.

Yeni Şafak
16:19 - 18/07/2016 Pazartesi
Güncelleme: 13:21 - 18/07/2016 Pazartesi
AA

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin açıklamada, milli iradenin, darbe girişimlerini başarısız çıkardığı belirtildi.



Ekonomi ve sosyal hayatın olağan akışında devam ettiği vurgulanan açıklamada, "Türkiye genelindeki tüm noterlerde de işlemler günlük rutininde sürüyor." ifadelerine yer verildi.



Açıklamada, Türkiye'nin bölünmez bütünlüğünü ve milli birliğini hedef alan, demokrasi karşıtı alçak bir teşebbüsün milletin sağduyusuyla bertaraf edildiğinin altı çizildi.



Türkiye'nin dört bir yanındaki noterlerin görevinin başında olduğu kaydedilen açıklamada, "Rutin iş akışımızı sürdürüyoruz. Ekonomik ve sosyal hayatın olağan akışında sürmesi milli birlik ve irademizin güçlü bir göstergesidir. Bu vesileyle demokrasimizi, milli iradenin gücünü ve özgürlüğü hedef alan bu ihanet girişimini bir kez daha şiddetle kınıyor, tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz." değerlendirmesinde de bulunuldu.



#Türkiye Noterler Birliği
#FETÖ
#Darbe girişimi
#Noter
8 yıl önce