|

6 bin lira için öldürdüler

Kocaeli’de nakliyeci Murat Kepenek’i 6 bin lirayı ödeyemediği için öldüren tefeci çetesi çökertildi. Pendik ve Gebze’de düzenlenen operasyonlarda çetenin 5 elemanı yakalandı.

Haber Merkezi
04:00 - 27/11/2018 Salı
Güncelleme: 03:52 - 27/11/2018 Salı
Yeni Şafak
Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde 6 bin lira için kan döküldü. Olay, 22 Kasım’da Çayırova ilçesine bağlı Akse Mahallesi’ndeki boş arsada meydana geldi. İddiaya göre nakliyeci Murat Kepenek (41), 6 bin lira borç aldığı tefeci H.Ö. ve adamlarıyla Gebze’de buluştu. Aracına bindiği bu kişilerle para yüzünden tartışan Kepenek feci şekilde dövüldü. Canı yanan Kepenek, hareket halindeki araçtan atlayarak kaçmaya çalıştı. Ancak takati kesildi. Boş bir arsada vücudunun 13 yerinden bıçaklanan Kepenek olay yerinde can verdi.


ÇETENİN SUÇ DOSYASI KABARIK

Cinayetle ilgili soruşturma başlatan polis, Murat Kepenek’in, İstanbul-Pendik’te inşaat dekorasyon firması adı altında tefecilik yaptığı iddia edilen H.Ö.’den 6 bin lira bırç aldığını tespit etti. Nakliyecinin, bu parayı ödeyemediği için çıkan tartışmada öldürüldüğü belirlendi. Pendik ve Gebze’de belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenleyen polis, H.Ö. (33), Ö.Ö. (25), Y.E. (36), H.S. (25) ve E.Ş.’yi (30) gözaltına aldı. Zanlıların, “tefecilik”, “kasten yaralama”, “gasp”, “tehdit”, “şantaj” gibi suçlarından poliste çok sayıda kaydının olduğu bildirildi.

#Kocaeli
#Tefeci
#Cinayet
5 yıl önce