|

Ölüm pozu

Kelebekler Vadisi’nde eşine poz verirken dengesini kaybeden 7 aylık hamile Semra Aysal, yaklaşık 250 metre yükseklikten uçuruma yuvarlandı. Anne ile bebeği feci şekilde can verdi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 20/06/2018 Çarşamba
Güncelleme: 00:56 - 20/06/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Semra Aysal 7 aylık hamileydi.
Semra Aysal 7 aylık hamileydi.

Fotoğraf tutkusu faciayla son buldu. Muğla’nın Fethiye ilçesinde Kelebekler Vadisi’nde fotoğraf çektirirken uçuruma yuvarlanan hamile kadını, karnındaki bebeğiyle birlikte can verdi. İzmir’den eşiyle birlikte Fethiye’ye tatile gelen 32 yaşındaki 7 aylık hamile Semra Aysal, dünyaca ünlü Kelebekler Vadisi’ni izlemek için Faralya Mahallesi’ndeki kayalık alana gitti. Karayolundan yaklaşık 10 metre aşağı indikten sonra vadideki plajı gören bir kayanın üstüne çıkan Aysal, önce eşiyle birlikte öz çekim yaptı.

EKİPLER SEFERBER OLDU

Anne adayı genç kadın, daha sonra tek başına eşine poz verdi. Eşi fotoğraf çekerken bir anda dengesini kaybeden Aysal, yaklaşık 250 metre yükseklikten düştü. Eşinin, gözleri önünde uçuruma yuvarlandığını gören koca, hemen telefona 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi. Bölgenin sarp ve kayalık olması nedeniyle olay yerine AFAD ve UMKE ekipleri sevk edildi. Kelebekler Vadisi’nde bulunan profesyonel dağcılar da ekiplere destek verdi.

8 SAATLİK OPERASYON

Yaklaşık 8 saat süren operasyonun ardından anne ile bebeğinin cansız bedenlerine ulaşıldı. Kara yoluyla ulaşım imkanı olmadığı için 2 saat sedyede taşınan naaşlar, denizde bekleyen bota konularak 20 dakikalık yolculuğun ardından önce Ölüdeniz lagününe, ardından karaya getirildi. Naaşlar, kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi amacıyla Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

#Mersin
#Uçurum
6 yıl önce