|

Taksicilerle görüşen Sarıgül'den İmamoğlu'na tepki: Allah çoluk çocuğun ekmeğine göz koyanlardan korusun

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul Havalimanı Taksiciler Kooperatifi'ni ziyaret etti. Son dönemde İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile taksiciler arasında yaşanan sorunlar konusunda taksicilerin yanında olduğunu belirten Sarıgül, "Taksiciler emekçi ve onurlu insanlardır. Yüce Allah çoluğunuzun çocuğunuzun ekmeğine göz koyan insanlardan sizi korusun." dedi.

19:17 - 21/11/2021 Pazar
Güncelleme: 19:26 - 21/11/2021 Pazar
AA
​Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül
​Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul Havalimanı Taksiciler Kooperatifi'ni ziyaret ederek, taksicilere destek sözü verdi.

Taksici bir babanın oğlu olduğunu ve geçmişte de taksici esnafının hep yanında yer aldığını belirtti.

Son dönemde İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile taksiciler arasında yaşanan sorunda taksicilerin yanında olduğunu ifade eden Sarıgül, İBB Başkanı İmamoğlu'na tepki gösterdi.

  • Sarıgül,
    "Bu sorunu en ilk acil eylem planlarımız arasına aldım. Taksiciler emekçi ve onurlu insanlardır. Yüce Allah çoluğunuzun çocuğunuzun ekmeğine göz koyan insanlardan sizi korusun."
    dedi.

Plakanın bir ailenin güvencesi olduğunu anlatan Sarıgül, "Dedesinden kalan plakalarını onurlarıyla yaşatmaya çalışan namuslu taksici kardeşlerimiz var. Plaka alın teridir, emektir. Burada bir ranta izin vermemek gerekir. Taksici esnafımızın kursağında haram para yoktur. Taksici esnafımızı mutlaka desteklememiz ve sahiplenmemiz gerekir." ifadesini kullandı.


#Mustafa Sarıgül
#Türkiye Değişim Partisi
#Ekrem İmamoğlu
#Taksici
#İBB
2 yıl önce