|

Yangın faciası

Samsun’da bir evde çıkan yangın faciayla son buldu. 80 yaşındaki Sevim Semiz dumandan zehirlenirken, ikisi de görme, işitme ve konuşma engelli olan kızları Emine Semiz ve Havva Gülen yanarak can verdi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 12/02/2018 Pazartesi
Güncelleme: 10:48 - 12/02/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
​Samsun’un Terme ilçesinde bir evde çıkan yangında yaşlı anne ile engelli 2 kızı hayatını kaybetti.
​Samsun’un Terme ilçesinde bir evde çıkan yangında yaşlı anne ile engelli 2 kızı hayatını kaybetti.

Samsun’un Terme ilçesinde bir evde çıkan yangında yaşlı anne ile engelli 2 kızı hayatını kaybetti. 80 yaşındaki Sevim Semiz’in Özyurt Mahallesi’ndeki evinde dün gece yarısı henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Anneannesine sürpriz yapmak için haber vermeden İstanbul’dan gelen Selim Yağcı, evin yandığını görünce telefona sarılarak yardım istedi. İhbarın ardından olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

TORUNU EVDEN ÇIKARDI AMA...

Eve giren torun, anneannesi Sevim Semiz’i alevlerin arasından çıkarmayı başardı. Yağcı, her ikisi de görme, işitme ve konuşma engelli olan teyzeleri Emine Semiz (50) ile Havva Gülen’e (60) ise ulaşamadı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürdü. Yaşlı kadının engelli kızları Emine Semiz ile Havva Gülen’in cansız bedeni evde bulundu.

ANNESİNİ
ZİYARETE GELMİŞ

Yoğun dumandan etkilenen anne Sevim Semiz de ambulansta yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Yanarak can veren kız kardeşler ile annelerinin cenazeleri Terme Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Acı haberi alan ailenin yakınları gözyaşlarını tutamadı. Havva Gülen’in İstanbul’da yaşadığı, kısa süre annesini görmek amacıyla Samsun’a geldiği öğrenildi. Yangının çıkış nedeni araştırılırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.


#Sevim Semiz
#​Samsun
#Havva Gülen
6 yıl önce