|

Zillet ittifakı milli güvenlik sorunu

CHP-HDP-İP ittifakının Kandil’in ağzına bakıp Pensilvanya’nın eteğine tutunduğunu belirten Bahçeli şu tespitte bulundu: Zillet ittifakı, ülkemiz için tek kelimeyle milli güvenlik sorunu haline gelmiştir. Ama Türkiye zillete teslim olmayacak, Türk milleti zillete haddini 31 Mart’ta bildirecektir.

Nur Banu Aras
04:00 - 12/03/2019 Salı
Güncelleme: 02:17 - 12/03/2019 Salı
Yeni Şafak
Devlet Bahçeli’nin yaptığı açılışta AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki ile MHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Enver Demirel (solda) de yer aldı.
Devlet Bahçeli’nin yaptığı açılışta AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki ile MHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Enver Demirel (solda) de yer aldı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Etimesgut'ta MHP Seçim Ofisi'nin açılışında vatandaşlara hitap etti. Bir kez daha Etimesgut'a talip olduklarını belirten Bahçeli, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. “8 Mart akşamı Taksim'de bir grup, ezan okunurken ıslık çalmış. Yani ezandan rahatsız olmuşlar, akıllarınca protesto etmişler. Bu densizliktir, bu ahlaksızlıktır, bu vandallıktır, bu arsızlıktır” diyen Bahçeli, özetle şunları söyledi:

EZAN SUSMAZ, BAYRAK İNMEZ

Ezanı ıslıklamak küfrü alkışlamaktır, batılı selamlamaktır, iblise selam durmaktır, mukaddesat ve millete ihanettir. Peki bu ihanete CHP'den ve İP'ten tepki geldi mi? HDP'den itiraz yükseldi mi? Bunlar zillettir, doğru konuşmazlar, doğru düşünmezler, haktan ve hakikatten yana durmazlar. Bu namertler bilsinler ki, ezan susmayacak, bayrak inmeyecek, Türkiye asla bölünmeyecek. Sizler milli beka dedikçe birileri deliye dönüyor, çıldırıyor.

KANDİL'İN AĞZINA BAKIYORLAR

Biz Cumhur derken, zillet yine kaosa sarıldı, Kandil'in ağzına baktı, Pensilvanya'nın eteğine tutundu. Biz beka dedik, bunlar belanın yörüngesine girdi. Döviz zirve yapsın diye dört gözle bekleyen, yerli ve milli duruş çöksün diye el ovuşturan siyasi işportacı haline geldiler. Bunların ruhunda ABD, akıllarında Kandil ve Pensilvanya vardır. Kriz arayanlar zillette yuvalandı. Kaos peşinde koşanlar bu ittifakın parçası oldu. Yerli ve milli siyaseti sindiremeyenler birleşti.

TÜRKİYE ZİLLETE TESLİM OLMAZ

15 Temmuz'dan bu yana beka mücadelemizi sulandırmak isteyenler teyakkuz halinde. Belediye seçimlerinin beka sorunu olmadığını ifade eden zillet ittifakı, ülkemiz için tek kelimeyle milli güvenlik sorunu haline gelmiştir. Bunların Türkiye ve Türk milletinin istiklal ve istikbali diye bir dertleri yoktur. PYD/YPG/PKK'yı sorun olarak görmez, ABD'nin ekonomik dayatmalarından mutluluk duyarlar. Türkiye zillete teslim olmayacak, Türk milleti zillete haddini 31 Mart'ta bildirecektir.

#CHP
#HDP
#İP
#Zillet ittifakı
#Devlet Bahçeli
5 yıl önce