|

Söz'de başrol oyuncusunun şehit olduğu sahnede hata üstüne hata yapıldı

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Söz'de Fethi karakterini oynayan Burak Sevinç şehit olarak diziye veda etti. Sahnede birbiri ardına yapılan hatalar dikkatli izleyicinin gözünden kaçmadı.

Yeni Şafak
13:54 - 20/03/2019 Çarşamba
Güncelleme: 14:09 - 20/03/2019 Çarşamba
Yeni Şafak
Üç sezondur ekrana gelen Söz dizisi pazartesi akşamları izleyici ile buluşuyor.
Üç sezondur ekrana gelen Söz dizisi pazartesi akşamları izleyici ile buluşuyor.

Star TV ekranlarında ekrana gelen Söz, 18 Mart akşamı son bölümü ile ekrana geldi. Fethi, anma töreninde vurularak şehit düştü. Dizinin merakla beklenen sahnesindeki hatalar ise izleyicinin gözünden kaçmadı.

Vurulduktan sonra sahneye çıktı

Anma günü için hazırlanan tim, sahnede yan yana gelerek plaketlerini aldı. Ve ansızın başlayan çatışma sonucunda Fethi vuruldu. Fethi, aldığı 2 kurşun darbesi ile yere yığıldı ve sonrasında tekrar ayağa kalkarak sahneye çıktı. Sahnede konuştuktan sonra rol gereği şehit düştü.

'Güvenlik önlemleri artırıldı' dendi çatışmayı kimse fark etmedi

Törenin yapıldığı binada yaşanan çatışmanın hiçbir güvenlik ekibi veya polis tarafından fark edilmemesi izleyicinin gözünden kaçmadı. Tören sahnesi gelmeden önce Eylem, Erdem Albay'a alandaki güvenlik önlemlerinin arttırıldığını söylemişti. Buna rağmen çatışmanın kimse tarafından duyulmaması sahnenin inandırıcılığını kaybettirdi.

İşte Söz'de Fethi'nin şehit olduğu sahne:

#söz
#fethi
#burak sevinç
#dizi
#televizyon
5 yıl önce
default-profile-img