|

5. gün iftar menüsü

Ramazan'ın 5. gününü geride bırakmaya hazırlanırken, bereketini de tatmaya çalışıyoruz. Ruh ve beden sağlığımıza büyük katkıları olan bu mübarek ayı en leziz haliyle geçirmek adına Lokma ekibi pratik iftar menüleri hazırlıyor. Bu Ramazan yiyeceğiniz her lezzette Lokma'nın da katkısı olsun istedik.

09:00 - 28/04/2020 Salı
Güncelleme: 11:53 - 28/04/2020 Salı
Yeni Şafak
Lokma'nın 5.gün iftar menüsü
Lokma'nın 5.gün iftar menüsü
'nın Ramazan ayına özel hazırladığı iftar menüleri her gün sizinle buluşuyor. Müslüman aleminin sabırsızlıkla beklediği bu ay coşku ve bereket ile karşılanıyor. Size özel çıkardığımız tariflerle, Türk mutfağının geleneksel lezzetleri bu ay sofranıza çok yakışacak. Şimdiden afiyet olsun.

5. gün iftar menüsü

Yayla çorbası


Anadolu'nun geleneksel çorbalarından biri olan yayla çorbasını bu Ramazan sofralarınızdan eksik etmek istemeyeceksiniz. Yöresel lezzetlerin en bilineni olan yayla çorbası hem doyurucu hem de lezzetli. Tarif için tıklayınız:

Etli kuru fasulye

Türk mutfağının en sevilen yemeklerinden biri olan etli kuru fasulye bu Ramazanda da sofraların en özel yemeği olmaya aday. Hem lezzetli hem de yapımı kolay olan bu yemeği sofralarınızdan eksik etmeyecek ve misafirlerinizin beğenisini kazanacaksınız. Tarif için tıklayınız:

Arpa şehriyeli pirinç pilavı



Geleneksel Türk yemeklerinin vazgeçilmez parçası olan arpa şehriyeli prinç pilavı, her yemeğe yakışan lezzeti ile sık sık tercih ediliyor.Ramazan da pratik yemek yapmak isteyenler içinse eşsiz bir tarif. Tarif için tıklayınız:

Fıstıklı bülbül yuvası

Fıstıklı bülbül yuvası iftar sofralarından kalktıktan sonra çay keyfi yaparken size eşlik edecek. Bu lezzet çayın yanında, sohbetinde tadını artıracak. Tarif için tıklayınız:
#5. gün iftar menüsü
#İftar menüsü
4 yıl önce