|

‘Vatanını sevene kapımız açık’

AK Parti Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Hakan Bahadır, Bahçelievler Erzurumlular Platformu’nun düzenlediği, şehrin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101. Yılı Etkinlikleri’ne katıldı. İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım’ı telefonla arayarak Erzurumlularla buluşturan Bahadır, “Bizim kapımız vatanını seven herkese açıktır” dedi.

Haber Merkezi
04:00 - 21/03/2019 الخميس
Güncelleme: 04:16 - 21/03/2019 الخميس
Yeni Şafak
Hakan Bahadır
Hakan Bahadır

AK Parti Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Dr. Hakan Bahadır, Bahçelievler Nurettin Topçu Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda Erzurumlular ile bir araya geldi. Erzurumluları bu önemli günde yalnız bırakmayan Dr. Hakan Bahadır, coşkulu bir konuşma gerçekleştirdi.


‘HERKESE KAPIMIZ AÇIK’

Dr. Hakan Bahadır programda yaptığı konuşmada “Türkiye’nin neresinde olursa olsun. İster Doğudan ister Batıdan ister Kuzeyden isterse Güneyden, hangi ilden olursa olsun. Hangi kültürden olursa olsun. Bizim kapımız vatanını seven, bayrağını seven, dinini seven, İslamiyet’i seven herkese açıktır. Burada ülkemizde her partiden arkadaşlarımız olabilir. Sizlerden tek isteğimiz var birlik içerisinde olalım. Tek vücut olalım, dik duralım, dünyaya karşı Türkiye’nin gücünü gösterelim.” dedi.


‘EZANIMIZI DURDURMALARINA İZİN VERMEYECEĞİZ’

Ezanın Müslüman dünyası için çok kıymetli olduğunu belirten Dr. Hakan Bahadır “Ezanımız okunurken kimse ıslık çalamaz, kimse düdük çalamaz. Yazıklar olsun diyorum yazıklar olsun. Böyle bir terbiyesizliği kimse kabul etmez edemez arkadaşlar. Biz ezanımıza karşı çıkanlara, durdurmaya çalışanlara yol vermeyeceğiz. Dadaşlar yol vermeyecek, Nene Hatunlar yol vermeyecek” dedi.

BİNALİ YILDIRIM, ERZURUMLULARA SESLENDİ

Erzurumlulara "Binali Beyi arayalım. Bir şansımızı deneyelim mi?" diye soran Bahadır, gelen alkışlar karşısında İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım’ı telefonla arayarak Erzurumluları Yıldırım ile buluşturdu.

Erzurumlulara seslenen Binali Yıldırım “Değerli kardeşlerim, 31 Mart da bir seçime gidiyoruz. Bu seçim İstanbul’un seçimi, bu seçim Erzurum’un seçimi, bu seçim yerel yönetimlerin Cumhuriyeti 100.yılına taşıyacağı seçimdir. İstanbul da yaşayan yüz binlerce Dadaşın bu seçimlerde aday olduğumuz Büyükşehir Belediye Başkanlığında bizleri destekleyeceğine yürekten inanıyorum. Ve Cumhur İttifakının adayı Dr. Hakan Bahadır. Hakan Bey Bahçelievler’deki bir kardeşimiz, uzun yıllar hizmet etmiş bir kardeşimiz, AK Partinin kurulduğu günden beri yol arkadaşımız olan bir kardeşimizdir. Sizlerin Hakan Bahadır’a sahip çıkacağınıza yürekten inanıyor ve bu geceye katılan bütün hemşerilerime bütün Erzurumlu hanımefendileri, beyleri, gençleri yürekten selamlıyorum.” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

  • Bahçelievler Kültür Merkezi
  • Kentleşme ve gündelik yaşamın karmaşası arasında sportif ve kültürel faaliyetlere imkan bulamıyoruz. Bahçelievler Mahallesi bölgemizde 45 bin 811 metrekarelik devasa bir alana basketbol salonu, futbol sahası ve çeşitli etkinliklerin düzenleneceği modern ve estetik Kültür Merkezi inşa edeceğimiz projemizle bu sorunun önüne geçecek daha nitelikli zaman geçirmek için alternatifler sunacağız. İçerisinde bulunacak bin 120 araç kapasiteli zeminaltı otoparkı ile vatandaşlarımızın Pazar ihtiyaçlarını temin edebilecekleri çok amaçlı tesisimizi faaliyete geçireceğiz.
  • Şirin park millet bahçesi
  • Milli Egemenlik - Siyavuşpaşa ve Şirinevler Ulu Cami etrafında büyük bir millet bahçesi yapıyoruz. Yapılacak çalışma kapsamında Ulu Cami çevre düzenlemesi ile Ulu Cami ön plana çıkarılacak. Yoğun kentleşmenin getirdiği, yeşil alana ihtiyacını da dikkate aldık. Vatandaşlarımız, öğrencilerimiz ve çocuklarımız için; sosyal alan 75 bin metrekare proje - 60 bin metrekare yeşil alan, tematik bahçe, meyve bahçesi, sosyal tesis, arasta çarşı, etkinlik alanı, yansıma havuzları, seyir terası, millet kıraathanesi, çocukoyun üniteleri, kondisyon alanları, yürüyüş ve koşu parkurları olacak. 720 araçlık otopark ağaçlar ve yeşil alanlar İstanbul’da ve Türkiye’de örnek bir proje olacak. 200 bin kişinin direkt olarak faydalanmasını amaçlıyoruz.
  • Yeşil koridor Ayamama Aeresi
  • Bahçelievler, Küçükcekmece ve Bakırköy İlçelerinin birleşme noktası Ayamama Deresi yeşil ve maviyle buluşuyor. Bahçelievlerimiz’in gizli hazinesi Ayamama Deresi hak ettiği değere kavuşacak ve Ayamama çevresindeki bitkisel çeşitlilik arttırılacak böylece sürdürülebilir ve yaşanabilir alternatif bir çevre tasarlanacak. Çobançeşme Köprüsü’nü de içine alan projemiz kapsamında yeşil alanları ve yürüyüş yolları ile ilçe sakinlerimiz hayatın yoğun akışından kurtulacak ve daha rahat bir nefes alacak. Ayamama deresi kötü hatıralarla değil doğal güzelliği ile hatırlanacak.
  • Aksa çocuk parkı ve zeminaltı otoparkı
  • Bahçelievler’imizin yeşile ve doğaya olan ihtiyacının farkındayız. Ağaçlandırılmış, peyzaj çalışmalarıyla zenginleştirilmiş rengarenk çiçeklerle süslenmiş ailelerin çocuklarıyla keyifli vakitler geçireceği Aksa çocuk parkımızı ve zeminine inşa edeceğimiz üç katlı otoparkımızı semt sakinlerimizin kullanımına sunacağız.
  • Kreş projesi
  • Onlar bizim en kıymetli varlıklarımız. Evlatlarımızın gelişimi, mutluluğu ve gözlerindeki ışık en birinci hedefimiz. Bunun için nüfus yoğunluğu en fazla olan 6 mahallemiz devamında 11 mahallemize kreş açacağız. Çocuklarımızın bedensel, zihinsel ve psikolojik gelişimine katkı sağlayacak kreşler ile çalışan annelerimizin içi rahat edecek gözleri arkada kalmayacak. Anneler ekonomik hayatta var olurken, çocuklarını güvenle emanet edecekleri kreşlerimizi kullanabilecekler.
  • Kuleli otopark ve sosyal tesisi
  • İçerisinde doğa etkinlikleri yapabileceğiniz ve ailenizle keyifli bir vakit geçirebileceğiniz bir sosyal tesisimizi komşularımızla buluşturuyoruz. Yürüyüş alanlarından sportif faaliyet alanlarına, bisiklet yolundan basketbol sahasına, çocuk oyun alanlarından kafeterya bölümüne kadar birçok fonksiyonuyla otopark problemi yaşamadan keyifli vakit geçireceğiniz tesisimizi hizmetinize açacağız.
  • Ünverdi Köprüsü Projesi
  • Şehrin içerisindeki kötü görüntü ve trafik yoğunluğunu ortadan kaldıracak Ünverdi Köprüsü Projemiz ile araç akışını alternatif güzergahlara yönlendirerek trafik yoğunluğunu azaltıyoruz. Daha estetik bir görünüm için Talatpaşa Cadddesi ile Adana Kahveci Bulvarının kesiştiği noktada bulunan üst geçidin kaldırılmasıyla trafiği daha açık hale getirecek ve daha güzel bir görünüm kazandıracağız.
  • Millet kıraathaneleri
  • İstanbul’un birçok farklı ilçesinde de bulunan kültür ve sanatın canlılığını sağlayan millet kıraathanelerinden Bahçelievlerimiz’e de açacağız. Mimar Sinan yapısı Siyavuspaşa Kasrı’na ve Viran Bosna Saray’ına açılacak kıraathanelerimizle sosyo-kültürel yaşamımıza hizmet eden mekanlara kavuşacağız. İçinde kütüphanelerin, müzik, toplantı, konferans ve söyleşi salonlarının bulunduğu Millet Kıraathaneleri, her yaştan vatandaşımızın kullanımına açık olacaktır.
  • Yıldırım Beyazıt Parkı
  • İçerisinde doğa etkinlikleri yapabileceğiniz ve ailenizle keyifli bir vakit geçirebileceğiniz Yıldırım Beyazıt Parkını komşularımızla buluşturuyoruz. Yürüyüş alanlarından sportif faaliyet alanlarına, bisiklet yolundan basketbol sahasına ve çocuk oyun alanlarına kadar birçok fonksiyonuyla içerisinde bulunan zeminaltı otoparkı ile otopark problemi yaşamadan keyifli vakit geçireceğiniz parkımızı hizmetinize açacağız.

#​AK Parti
#Bahçelievler
#Hakan Bahadır
٪d سنوات قبل