|

Abdülkadir Ömür'den 5 yıllık imza

Trabzonspor, Gençlerbirliği maçında gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan 18 yaşındaki futbolcusu Abdülkadir Ömür'in sözleşmesini 2022'ye kadar uzattı.

Yeni Şafak
15:55 - 15/09/2017 Cuma
Güncelleme: 16:22 - 15/09/2017 Cuma
Yeni Şafak
UEFA'nın Türk Messi olarak lanse ettiği, İngiliz gazetesi Guardian'ın da en iyi 60 yetenek arasında gösterdiği Abdülkadir Ömür, kulübüyle 5 yıllık sözleşme imzaladı.
UEFA'nın Türk Messi olarak lanse ettiği, İngiliz gazetesi Guardian'ın da en iyi 60 yetenek arasında gösterdiği Abdülkadir Ömür, kulübüyle 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Trabzonspor altyapısından yetiştirdiği 18 yaşındaki futbolcusu Abdülkadir Ömür'le 5 yıllık yeni sözleşme imzaladı.


Medical Park Stadyumu’nda düzenlenen imza törenine Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, futbolcu Abdülkadir Ömür ve ailesi katıldı. Asbaşkan Ahmet Çubukçu, yönetim olarak altyapıya büyük bir önem verdiklerini bunun da meyvelerini almaya başladıklarını vurguladı. “Önce Yusuf Yazıcı ardından Abdülkadir Ömür’ü Türk futboluna kazandırdık” diyen Çubukçu, “Bu iki futbolcumuz altyapıdaki diğer futbolcularımıza da ışık olacaktır. Onlar da ‘Bir gün ben de Trabzonspor’da oynayacağım’ düşüncesiyle kendilerini geliştirecek ve hedeflerini buna göre belirleyecektir. Evet, herkes Yusuf’u ve Abdülkadir’i konuşuyor. Ama şu iyi bilinsin ki gelecekte altyapıdaki gençlerimizden daha nicelerini Türk futboluna kazandıracağız” diye konuştu.

Abdülkadir Ömür: Trabzonspor'a gönülden bağlıyım
  • “Başkanımıza, Asbaşkanımıza, yönetimimize, hocamıza, teknik heyetimize ve takım arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Onlarla birlikte 50. Yılımızda güzel bir takım olduk. Trabzonspor’un bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Ben Trabzonspor’a gönülden bağlıyım. Burada çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Gururluyum, mutluyum, gelecekten de umutluyum. Taraftarlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Onlar bizim yanımızda olsun, takımlarına güvensin. İnşallah hep beraber güzel günler göreceğiz”
Ne kadar kazanacak?

Yıllık 50 bin TL kazandığı belirtilen Abdülkadir Ömür'ün yeni sözleşmesiyle 250 bin TL alacağı ayrıca maç başı ve başarı bonuslarının da sözleşme şartları arasında olduğu ifade edildi.


  • Trabzonspor yönetimi, gösterdiği performans sonrası geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru Yusuf Yazıcı'nın da 2020 yılına kadar olan mevcut sözleşmesini 2022 yılına kadar uzatmıştı. Bordo-mavililer, yılda 60 bin TL kazanan futbolcunun ücretini 250 Bin TL’ye çıkarmış, bir de ev hediye etmişti.

#Trabzonspor
#Abdülkadir Ömür
7 yıl önce
default-profile-img