
Fenerbahçe'nin Başakşehir'e 1-0 mağlup olduğu mücadelenin ardından sarı lacivertlilerin eski futbolcusu Abdülkerim Durmaz, takımla ilgili şok açıklamalarda bulundu. Durmaz, 'Roman Neustadter diye bir oyuncu aldılar, bu adamın aynısından 3.ligde de var' dedi.
Fenerbahçe'nin Başakşehir'e 1-0 yenilmesi sonrası sarı lacivertlilerin eski futbolcusu Abdülkerim Durmaz Beyaz TV'de katıldığı canlı yayında şok açıklamalarda bulundu.
Durmaz, yapılan transferlerle ilgili eleştirilerde bulunurken Roman Neustadter için sert ifadeler kullandı. 'Roman'dan 3.Lig'de çok var gidin o adamları alın bu kadar oynar' diyen Durmaz, 'Kjaer'i hiç mi hazırlamayı düşünmediniz. Bu adamı, bu maça niye hazırlamadınız?' diye sordu.
Abdülkerim Durmaz son olarak Stoch hakkında konuştu. Slovak futbolcunun sürekli kiralanmasını eleştiren ünlü yorumcu, 'adamı her sene kiralıyorlar ben bu işten bir şey anlamadım.' dedi.






