|

Abdullah Avcı Mitrovic transferini değerlendirdi

Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, sezon başında karşılaştıkları Rijeka'nın stoperi Mitrovic'in Beşiktaş'a transferini değerlendirdi.

Yeni Şafak
20:56 - 7/01/2017 Cumartesi
Güncelleme: 21:06 - 7/01/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Abdullah Avcı, Başakşehir'in ikinci yarı hedefi ve Beşiktaş'ın yeni transferi Mitrovic'i değerlendirdi.
Abdullah Avcı, Başakşehir'in ikinci yarı hedefi ve Beşiktaş'ın yeni transferi Mitrovic'i değerlendirdi.

Süper Lig'in lideri Başakşehir'de teknik direktör Abdullah Avcı ikinci yarı öncesi hedefleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Avcı, Beşiktaş'ın yeni transferi Mateja Mitrovic'le ilgili de kısa bir değerlendirmede bulundu.



Abdullah Avcı'nın Mitrovic'le ilgili değerlendirmesi şöyle;


  • "Mitrovic, Rijeka ile oynadığımız maçlarda bize karşı forma giydi. Mitrovic ayağı düzgün bir oyuncu. Hamleli bir oyuncu. Beşiktaş önde oynayan takım olduğundan Mitrovic'i düşündü sanırım"

Abdullah Avcı'nın diğer açıklamaları şöyle;

  • "Eto'o çok gündemimizde olmadı. Eto'o dünya markası, kulübünde kalıyormuş. Bizim böyle bir tasarrufumuz olmadı. Şu anda Başakşehir'e gelmek isteyen oyuncu sayısı fazla, bu bir gerçek. Ben de oyuncu olsam, ben de gelmek isterim. Egemen Korkmaz kazanan karakterli bir oyuncu. Sol ayaklı stoper bulmak kolay değil. Şuanda 2 tane sol ayaklı stoperimiz var. Yurt içinden teklifler aldım, büyük takımlardan. Ama ben vefayı iyi bilirim. Birlikte yola çıktığım insanları bırakmadım"











#Abdullah Avcı
#Mitrovic
#Başakşehir
7 yıl önce