|

Advocaat'tan Aziz Yıldırım'a şartlı 'evet'

Önceki günlerde Şekip Mosturoğlu'nun 1 yıllık daha sözleşme teklifi yaptığını açıkladığı Dick Advocaat, sarı lacivertli yönetime kararını bildirdi.

Yeni Şafak ve
09:41 - 14/02/2017 Salı
Güncelleme: 10:15 - 14/02/2017 Salı
Yeni Şafak
Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, sarı lacivertlilerin uzatma teklifiyle ilgili şart koştu.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, sarı lacivertlilerin uzatma teklifiyle ilgili şart koştu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, başkan Aziz Yıldırım tarafından kendisine teklif edilen 1 yıl daha devam önerisine şartlı 'evet' dedi.



Hollandalı teknik adamın yeni sözleşme için Yıldırım'a gelecek sezon yapılacak transferleri ve kadro revizyonunu şart koştuğu öğrenilirken başkanın da bu istekleri onayladığı belirtildi. Mayıs ayında tekrar bu konu üzerinde görüşmek için sözleşen ikilinin yapacakları son görüşmenin ardından yol haritalarını çizecekleri ifade edildi.



Yardımcıları da devam edecek

Sezon başında iki önemli yardımcı teknik adamla Fenerbahçe'ye gelen Advocaat'ın yönetime bu konuda da istekte bulunduğu aktarıldı. İki yardımcısı Cor Pot ve Marinus Been ile yola devam etmek isteyen tecrübeli teknik adamın bu talebinin de yönetimde olumlu karşılık bulduğu belirtildi.



Transfer raporu çıkartılacak


Pereira'nın gidişi sonrasında çok kısa bir zamanda sadece Jeremain Lens'i transfer edebilen Fenerbahçe yönetimi devre arasında ise maliyetlere takılmıştı. Sezon sonunda Advocaat'ın raporu doğrultusunda Hollandalının istediği oyuncuları takıma kazandırmak isteyen yönetimin oyuncu satışı ve yan gelirlerle bu maliyetleri karşılamak istediği aktarıldı.







Dick Advocaat, sezon başında Fenerbahçe ile 1 yıllık sözleşme imzalamıştı;


















#Fenerbahçe
#Dick Advocaat
8 yıl önce