|

Ahmet Çakar'dan Süper Lig tahmini: Galatasaray üçüncü olabilir

Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Galatasaray-Antalyaspor karşılaşması sonrasında Süper Lig'in kalan haftalarıyla ilgili konuştu. Çakar yaptığı tahminde Başakşehir'in Galatasaray maçına şampiyon olarak çıkacağını söyledi.

Yeni Şafak
15:17 - 12/03/2019 Salı
Güncelleme: 15:39 - 12/03/2019 Salı
Yeni Şafak
Ahmet Çakar.
Ahmet Çakar.

Galatasaray'ın Antalyaspor'u 5-0 yendiği maçtan sonra konuşan Ahmet Çakar, Süper Lig'de kalan haftalarla ilgili olarak çarpıcı mesajlar verdi. Çakar, Başakşehir'in 33. haftada oynayacağı Galatasaray maçına şampiyon olarak çıkacağını belirtirken sarı kırmızılılar lig sıralamasındaki yeriyle ilgili de değerlendirmelerde bulundu.

Ahmet Çakar'ın yorumları şu şekilde;
  • "Galatasaray, Diagne’ye gol attırmaya çalıştı. Şampiyonluğa oynayan bir takımın oyuncuları Diagne’ye gol attırmak için son 8 dakikada komedi filmi çevirirlerse, orada sorun vardır demektir. Galatasaray çok iyi bir takım değil ve yeni transferler üst düzey değil. Galatasaray’ın şampiyon olma ihtimali bu futbolla mümkün değil, dua etsin 2. olsunlar. 5 puan farka rağmen 3. bile olabilirler. Başakşehir’in şampiyonluğunu önceden de söylüyordum. Başakşehir Nisan’da turu atacak. Galatasaray için başka bir tehlike var. Şampiyon olması mı daha kolay, üçüncü olması mı? Emin olduğum şey, Başakşehir 33. haftada Galatasaray ile formalite maçı oynayacak, o maça şampiyon çıkacak. 8 puan fark kapanmaz, artar."


#Ahmet Çakar
#Süper Lig
#Galatasaray
5 yıl önce