|

Alex De Souza Hagi hakkında konuştu

Fenerbahçe'nin Brezilyalı eski oyuncusu Alex De Souza derbi öncesi açıklamalar yaptı. Yıldız oyuncu sürekli kıyaslandığı Galatasaray'ın eski 10 numarası Hagi hakkında, "benden daha iyiydi" yorumunu yaptı.

Yeni Şafak
15:52 - 18/11/2016 Friday
Güncelleme: 16:22 - 18/11/2016 Friday
Yeni Şafak
Alex unutamadığı maçın Türk Telekom Arena'daki ilk derbi olduğunu söyledi.
Alex unutamadığı maçın Türk Telekom Arena'daki ilk derbi olduğunu söyledi.

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Alex De Souza yaptığı açıklamada Galatasaray'ın efsane ismi Hagi'yi övdü. Kendisiyle sık sık kıyaslanan Rumen yıldız için Alex, "Hagi benden daha iyiydi" yorumunda bulundu.



Goal'e konuşan Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Alex De Souza Süper Lig'de pazar günü oynanacak olan Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi birçok konuda açıklamalar yaptı. Brezilyalı yıldızın yaptığı açıklamalar içerisinde en dikkat çekici olanıysa Galatasaray forması giymiş efsane isim Gheorghe Hagi ile ilgili olanıydı.



Brezilyalı yıldız Hagi hakkında şu açıklamaları yaptı:


  • "1994 Dünya Kupası'nı takip ederken 16 yaşındaydım. Romanya Milli Takımı ile muhteşem işler yapıyordu. Kariyeri boyunca harika şeyler yaptı. Bana göre benden daha iyiydi. Kulüp kariyeri hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim çünkü daha çok onu Romanya Milli Takımı'ndayken takip ettim. Sahip olduklarımı, futbol sevgime ve gençlik dönemimdeki idollerime borçuyum. Hagi de gençlik dönemimde bende büyük izler bırakan oyunculardan biriydi."







#Alex De Souza
#Gheorghe Hagi
#Fenerbahçe
#Galatasaray
7 years ago