|

Alex'in gözleri doldu

Alex de Souza, sarı-lacivertli kulüp televizyonuna konuk oldu. Brezilyalı efsane, eski gollerini izlediği programda duygusal anlar yaşadı.

Yeni Şafak
15:24 - 15/02/2019 Cuma
Güncelleme: 15:58 - 15/02/2019 Cuma
Yeni Şafak
Alex, 7 yıl sonra ilk kez FBTV'ye çıktı.
Alex, 7 yıl sonra ilk kez FBTV'ye çıktı.

Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Alex de Souza, 7 yıllık aranın ardından FBTV'ye çıktı. Duygusal anların yaşandığı programda Alex'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;


"Eksikliğini hissettiğim bir şeydi"
  • "6-7 sene olmuştu kulüp televizyonundan taraftarlara seslenmeyeli. Bu fırsatı tanıdığınız için çok teşekkür ederim. Eksikliğini hissettiğim bir şeydi bu. Stüdyolara çok yabancı değilim. Brezilya'da böyle bir program yapıyorum. Eski takım arkadaşım Luciano ile birlikte program yapıyoruz. Ailemle vakit geçiriyorum. Türkiye'yi de takip ediyorum. Sosyal medyadan Fenerbahçe'yi takip ediyorum. Sezon başı biraz sıkıntılı oldu ama takım toparlanma sürecine girdi. Umuyorum haftaya Zenit maçıyla, sonra ligdeki diğer maçlarla çıkış sürecektir."
"O golü atarak gerçek Fenerbahçeli oldum"
  • "Fenerbahçe'ye geldikten sonra Galatasaray'a gol atınca gerçek Fenerbahçeli olacağım söylendi. Ben de o golü atarak gerçek Fenerbahçeli oldum. Galatasaray'a 9 gol attım."



#Alex de Souza
#Fenerbahçe
5 yıl önce