|

Anthony Modeste'nin transferinde bilinmeyen detay

Galatasaray'ın forvet transferi için düşündüğü isimlerin başında gelen Anthony Modeste'nin transferinde ilginç gelişmeler yaşanıyor. Çin kulübü Tianjin Quanjian'ın zorunlu satın alma opsiyonunu kullanarak kadrosuna kattığı oyuncunun FIFA'ya, "Köln'e geri dönmek istiyorum" diyerek başvuru yaptığı belirtildi. Çin kulübünün oyuncunun Alman ekibine dönüşüne izin vermemesi sonrası FIFA'ya giden yıldız isim geçici lisans almak için başvuru yapıp gelen teklifleri değerlendirmeye başladı. Ancak Fransız golcünün transferinde Köln ve Tianjin Quanjian kulüplerinin anlaşması durumu hala mevcut.

Mustafa Göksel
15:25 - 26/08/2018 Pazar
Güncelleme: 16:15 - 26/08/2018 Pazar
Yeni Şafak
Anthony Modeste, geçtiğimiz sezon Çin kulübü Tianjin Quanjian formasıyla çıktığı 21 maçta 9 gol attı 6 da asist yapma başarısı gösterdi.
Anthony Modeste, geçtiğimiz sezon Çin kulübü Tianjin Quanjian formasıyla çıktığı 21 maçta 9 gol attı 6 da asist yapma başarısı gösterdi.

Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Anthony Modeste'nin transferinde ilginç detaylar ortaya çıktı. Köln'den kiralık olarak Çin kulübü Tianjin Quanjian'a transfer olan ve 1 sezonun ardından zorunlu satın alma opsiyonu devreye giren oyuncu Çin'de oynamak istemediği için Köln'e geri dönmek istedi. Bu sebeple FIFA'ya başvuru yapan oyuncuya Çin kulübünden ise izin çıkmadı. Bonservisi için toplamda 29 milyon euro ödeme yapan Çin ekibi futbolcunun Köln'e geri dönmesine izin vermezken Modeste ise FIFA'ya başvuru yapıp transferi için gerekli olan geçici lisansı beklemeye başladı.

Köln ve Çin kulübü anlaşırsa transfer çıkmaza girebilir
  • Galatasaray'ın imza parası karşılığında kadrosuna katmak istediği Anthony Modeste'nin transferindeki kriz sebebiyle Köln ve Çin ekibi Tianjin Quanjian anlaşırsa sarı kırmızılıların transferi zora girebilir. Çünkü oyuncunun FIFA'ya gitme sebebi Çin'de oynamak istememesi ve Köln'e yani kulübüne dönmek istemesi.
Galatasaray transferi sponsorla çözecek

An itibarıyla Köln ve Çin ekibi arasında bir anlaşma yok ve oyuncu geçici lisans için FIFA'dan haber bekliyor. Bu aşamada kendisine gelen teklifleri değerlendirmeye alan oyuncuya ise en ciddi ilgiyi Borussia Dortmund ile Galatasaray gösteriyor.




#Galatasaray
#Anthony Modeste
#Köln
#Tianjin Quanjian
6 yıl önce