|

Arda Turan: Canları sağolsun

Galatasaray'ın Başakşehir'i 2-0 yendiği maça ilk 11'de başlayan ve sarı kırmızılı taraftarların tepkileriyle karşılaşan Arda Turan, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yeni Şafak
21:25 - 15/04/2018 Pazar
Güncelleme: 21:30 - 15/04/2018 Pazar
Yeni Şafak
Başakşehirli Arda Turan, Galatasaray'a karşı 65 dakika sahada kaldı.
Başakşehirli Arda Turan, Galatasaray'a karşı 65 dakika sahada kaldı.

Barcelona'dan Başakşehir'e transfer olan Arda Turan, Galatasaray'a 2-0 yenildikleri maçı değerlendirdi. Milli futbolcu tribünlerin kendisine gösterdiği tepki hakkındaki soruya da cevap verdi.

Arda Turan'ın maç sonundaki açıklaması şöyle;
  • "İyi bir mücadele oldu, temposu yüksek bir mücadele oldu. Galatasaray bizden iyi oynadı, kısmen hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını düşünüyorum. Galatasaray'ı tebrik ediyorum. 5 maç var, 5 maçı kazanmak istiyoruz. Takım iyi gidiyor. Biz futbolun doğrularını yapmaya ve doğru oynamaya çalışıyoruz. Rakibimiz bizim önümüzde geçti. 100 yıllık kulüplere karşı bir organizasyon, bir sistem takımıyız. Önce Kayseri'yi geçip, önümüze bakacağız. Umudumuz var. Bu takımı buraya nasıl getirdiysek, bu hikayeyi yazmaya devam edeceğiz. İnsanlar için değil, Allah için yaşıyorum. Bir gün gerçekler ortaya çıkar. Çok ıslıklandım daha önce de. Biz ülkenin her yerinde bu ıslıklara alışığız, canları sağolsun. Sürekli insanlar dışarıdan bir kılıf buluyorlar. Normaldir ülkenin şartları. Magazindir, gazetesidir. Biz yolumuza bakıyoruz."

#Arda Turan
#Galatasaray
#Başakşehir
6 yıl önce