|

Arda Turan Galatasaray'da

İspanyol basınının iddiasına göre Galatasaray, eski futbolcusu Arda Turan'ı Barcelona'dan iki yıllığına kiraladı.

Yeni Şafak
10:01 - 8/09/2017 Cuma
Güncelleme: 11:58 - 8/09/2017 Cuma
Yeni Şafak
Arda Turan, A Milli Takımımızın oynadığı Ukrayna ve Hırvatistan maçlarında forma giydi.
Arda Turan, A Milli Takımımızın oynadığı Ukrayna ve Hırvatistan maçlarında forma giydi.

Avrupa'da 1 Eylül'de tamamlanan transfer sezonunda Türkiye'de son güne girilirken, İspanya'dan çok önemli bir iddia ortaya atıldı. Uzun süredir sol kanada bir takviye arayışında olduğu bilinen Galatasaray'ın, eski yıldızı Arda Turan'ı kadrosuna kattığı öne sürüldü.

İspanya'daki spor medyasının en önemli iki yüzü olan AS ve Marca, Türkiye'de transfer sezonunun son gününe girildiği gece saatlerinde RAC1 radyo istasyonun kaynak göstererek Arda'nın Galatasaray'a transferinin tamamlandı iddiasını ortaya attı. Buna göre Barcelona'da teknik direktör Ernesto Valverde'nin planlarında olmadığının altının çizildiği Arda, İspanyol ekibinden ayrılarak 2 yıllık kiralık olarak Galatasaray'ın yolunu tutacak.

'Bu vatana canımız feda' ─ #ArdaTuranYeni Şafak Spor (@yenisafakspor)'in paylaştığı bir gönderi (6 Eyl 2017, 06:14 PDT)

Arda'nın bugün İstanbul'a gelerek Galatasaray ile anlaşmasını resmileştireceği belirtilirken, Barcelona ile 3 yıl daha sözleşmesi olan 30 yaşındaki oyuncunun Galatasaray'daki kiralık döneminin ardından kontratının son yılında Barcelona'ya döneceği söylendi.

  • Sosyal medyada Galatasaray taraftarını ikiye bölen, bir kısmın tekrar sarı kırmızılı forma ile görmek istediği, bir tarafın ise transferine karşı çıktığı Arda'nın Galatasaray'daki Süper Lig kariyerinde 2007-08'de olmak üzere 1 şampiyonluğu bulunuyorken, 2004-05'ten gelen bir de Türkiye Kupası şampiyonluğu var. Arda, Galatasaray ile çıktığı 190 resmi maçta 44 gol atıp 76 da asist yapmıştı.

Arda ile ilgili yaptığımız ankete katılabilirsiniz...

#Arda Turan
#Galatasaray
7 yıl önce