|

Arda Turan için çılgın teklif

Barcelona'da son dönemde eleştirilerin odağında kalan Arda Turan için İspanya'da sürpriz bir haber kaleme alındı. Katalan basınının iddiasına göre A Milli Takım'ın yıldızı için Çin'den çok ciddi bir teklifin kulübe ulaştığı belirtildi.

Yeni Şafak
09:47 - 8/04/2016 Cuma
Güncelleme: 09:53 - 8/04/2016 Cuma
Yeni Şafak
Arda Turan, 2015-2016 sezonu başında Atletico Madrid'ten Barcelona'ya 34 milyon euroya transfer olmuştu.
Arda Turan, 2015-2016 sezonu başında Atletico Madrid'ten Barcelona'ya 34 milyon euroya transfer olmuştu.

Arda Turan'ın adı bugünlerde transfer iddiaları ile gündemde. Katalan ekibine yakınlığıyla bilinen Sport gazetesi, milli yıldızımız için Çin'den büyük bir teklifin olduğunu yazdı.



Haberde teknik direktör Luis Enrique'nin Arda'nın ayrılmasına sıcak bakmadığı ancak 29 yaşındaki oyuncunun kulüpteki geleceğinin belirsiz olduğu aktarıldı. Çin kulübünün Arda'ya, Barcelona'da kazandığından oldukça yüksek bir teklif yaptığı belirtildi. Ayrıca Barcelona'nın, Arda Turan ile ilgili son kararını yaz aylarında takıma katmayı düşündüğü yıldızlar ile ilgili gelişmelere göre vereceği de vurgulandı.







Menajeri ne demişti?

Önceki günlerde Çin'in Beijing Gouan kulübünden 5 yıl için 100 milyon euroluk bir teklif aldığı öne sürülen milli futbolcunun menajeri Ahmet Bulut, bu iddialarla ilgili açıklamalarda bulunmuştu.



Çin'den teklif olduğu iddialarını yalanlayan Bulut, "Arda, Barcelona'dan ayrılmayı düşünmüyor" şeklinde konuşarak dedikodulara nokta koymuştu.






#Barcelona
#Arda Turan
#Çin
8 yıl önce