|

Arda Turan: Rakibimiz Galatasaray

Başakşehir forması giyen Arda Turan, Fenerbahçe galibiyeti sonrası şampiyonluk yarışıyla ilgili, "Karşımızda Türkiye'nin en büyük camiası Galatasaray var. Biz haddimizi bilerek, en iyisini yapmaya çalışacağız" dedi.

Haber Merkezi
21:44 - 9/03/2019 Cumartesi
Güncelleme: 22:23 - 9/03/2019 Cumartesi
Yeni Şafak
Fenerbahçe maçına ilk 11'de başlayan Arda Turan, 77 dakika sahada kaldı.
Fenerbahçe maçına ilk 11'de başlayan Arda Turan, 77 dakika sahada kaldı.

Süper Lig'in lideri Başakşehir, Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup ederek maç fazlasıyla en yakın rakibi Galatasaray'la arasındaki puan farkını 11'e yükseltti.

Turuncu-lacivertlilerin tecrübeli futbolcusu Arda Turan karşılaşma sonrası şampiyonluk yarışı ve Fenerbahçe ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Arda Turan'ın maç sonu açıklamaları şöyle;

"Fenerbahçe'ye geçmiş olsun"
  • "Maçın çok zor geçeceğini biliyorduk. Bugün de kendi ismine yakışır maç oynandı. Futbol şansı bizim yanımızdaydı. Plana bağlı kaldık. Oyunun büyük bir bölümünü forse ettik. Fenerbahçe 2. yarıda oynadığı oyunu ilk yarıda oynasaydı daha fazla yorulurduk. Biz haddimizi bilerek, oyun planlarımıza bağlı kalarak en iyisini yapmaya çalıştık. Fenerbahçe'ye geçmiş olsun, elbet durumu düzelecektir. Koskoca Fenerbahçe."
"Rakibimiz Galatasaray, dikkatli olmalıyız"
  • Büyük bir avantaja sahibiz ama karşımızda Türkiye'nin en büyük camiası Galatasaray var. Biz haddimizi bilerek, en iyisini yapmaya çalışacağız. Şampiyonluk yarışında karşımızdaki rakip Galatasaray. Çok dikkat etmemiz lazım. İnşallah üstesinden geliriz, gün gün gideceğiz."
"Sahanın içinde kalmalıyız"
  • "Şampiyonluk hayalimiz. 9 maçı yok sayıp, birden şampiyonluğa gidersek, büyük hata yaparız. Biz işimize konsantre olmalı ve sahanın içinde kalmalıyız."
"Şampiyonluk için oynuyorum"
  • "Atletico Madrid'deki gibi oynuyorum. Gol, asistten çok şampiyonluk için oynuyorum. Orada da skor olarak az katkım vardı. Hücum sistemine uyuyorum, bazen insan topa gitmek istiyor ama buna uymak zorundayız. Oyuncu için takımın kazanması lazım."

#Arda Turan
#Başakşehir
#Fenerbahçe
5 yıl önce