|

Arda Turan'dan 'Fatih Terim' yorumu

Galatasaray'da Fatih Terim'in geri dönüşünün ardından Arda Turan'ın sarı kırmızılılara geri dönüşünün imkansız olduğu ifade edilmişti. Milli futbolcuya yakınlığıyla bilinen eski futbolcu Sedat Yeşilkaya konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Kaptan, 3-4 gün önce Galatasaray'ın her zaman hocası Fatih Terim'dir ve şimdi tekrar gelmelidir" ifadelerini kullandığını söyledi.

Yeni Şafak
08:55 - 22/12/2017 Cuma
Güncelleme: 09:31 - 22/12/2017 Cuma
Yeni Şafak
Arda Turan bu sezon Barcelona'da forma şansı bulamıyor.
Arda Turan bu sezon Barcelona'da forma şansı bulamıyor.

Galatasaray'da Fatih Terim'in takıma geri dönüşü sonrasında Arda Turan'ın sarı kırmızılılara transferinin zor olduğu ve kapıların kapandığı ifade edilmişti. Eski futbolcu Sedat Yeşilkaya, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada konuyla ilgili flaş bir açıklamada bulundu.

Yeşilkaya, yaptığı paylaşımda, "Sizler hala Arda Turan ile ugraşsanız da kaptan 3-4 gün önce Galatasaray'ın her zaman hocası Fatih Terim'dir ve şimdi tekrar gelmelidir dedi. Arda Turan bir değerdir ve ülkemizin yetiştirdiği en kariyerli, en başarılı oyuncudur. Saygı." ifadelerini kullandı.

  • Hatırlanacağı üzere Arda Turan'ın devre arasında Galatasaray'a transfer olacağı iddia edilmişti. Milli futbolcunun transferinin Terim'in gelişinin ardından nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.


#Arda Turan
#Fatih Terim
6 yıl önce