|

Asist Advocaat gol Van Persie

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat'ın derbide oyuncularına kağıtla gönderdiği taktik, sarı-lacivertlilere 2. golü getirdi.

Yeni Şafak
10:01 - 22/11/2016 Tuesday
Güncelleme: 11:00 - 22/11/2016 Tuesday
Diğer
 Fenerbahçe'ye neşeli günlerin gelmesinde en büyük pay sahibi olarak Dick Advocaat gösteriliyor.
Fenerbahçe'ye neşeli günlerin gelmesinde en büyük pay sahibi olarak Dick Advocaat gösteriliyor.

Teknik direktör direktör Dick Advocaat, derbideki ince dokunuşlarıyla adeta tecrübesini konuşturdu. Taktik olarak maça çok iyi hazırlanan 68 yaşın deneyimi, hamleleriyle de skora katkıda bulundu.



Vatan'da yer alan habere göre; maçın kritik ismi Josef De Souza'ya taktik verirken, “Bu maçın en önemli ismi olacaksın. Öncelikle ilk yarıda takım savunmasına yardımcı olup Galatasaray ataklarını kesmede başroldesin. Sneijder ve Bruma'nın rahat hareket etmesini engelle. Savunmayı dengeledikten sonra benden işaret bekle. Senin hücum gücüne de ihtiyacımız olacak " ifadelerini kullanan başarılı hoca, 2. yarıdaki hamlesiyle adeta penaltının asistini yaptı.




Josef'e gelen not, golü getirdi

Eren'in sakatlandığı pozisyonda sahaya Hasan Ali aracılığıyla kağıt yollayan hoca “Josef önde baskı yapsın" notunu düştü. Bu direktife harfiyen uyan Sambacı, Serdar'a basarak takımına penaltı kazandırdı. Topun başına geçen Van Persie, Muslera'yı mağlup ederek derbinin skorunu tayin etti.








#Fenerbahçe
#Galatasaray
#Dick Advocaat
7 years ago