|

Aslan gözünü derbiye çevirdi

Ligin ilk 5 haftasını 13 puanla lider kapatan Galatasaray'da gözler 9. haftadaki Fenerbahçe derbisine çevrildi. Sarı-kırmızılılarda hedef, derbiye kadarki 3 karşılaşmadan 9 puan çıkarmak. Yönetim de derbiye özel prim verecek.

Yeni Şafak ve
04:00 - 19/09/2017 Salı
Güncelleme: 03:29 - 19/09/2017 Salı
Yeni Şafak
Aslan gözünü derbiye çevirdi
Aslan gözünü derbiye çevirdi

Süper Lig'de geride kalan 5 hafta sonunda 13 puanla lider durumda bulunan Galatasaray'da hedef Fenerbahçe derbisine kadar olan Bursaspor (D), Kardemir Karabükspor ve Atiker Konyaspor (D) maçlarını kayıpsız geçerek 3'te 3 yapmak. Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Igor Tudor, oyuncularıyla yaptığı toplantıda, ilk 5 haftada sergilenen başarılı performanstan memnun olduğunu ifade ederek, "9. haftada oynayacağımız Fenerbahçe maçına kadar olan 3 karşılaşmayı kayıpsız olarak geçersek kendi sahamızdaki derbiye mental ve fizik olarak çok daha güçlü bir şekilde çıkarız. Bu bakımdan konsantrasyonunuzu kaybetmemenizi ve her maça aynı ciddiyetle çıkmanızı istiyorum" dediği öğrenildi. Galatasaray yönetimi de sarı-lacivertli takımla yapılacak derbiye kadar takımın motivasyonunu yüksek tutmaya çalışacağı belirtildi. Başkan Dursun Özbek'in, sık sık Florya Metin Oktay Tesisleri'ne giderek hem Tudor ve ekibiyle hem de oyuncularla bir araya gelerek destek vereceği kaydedildi.

F.BAHÇE MAÇINA ÖZEL PRİM

Sarı-kırmızılı takımın konsantrasyonunu artırmayı planlayan yönetimin, derbi için özel prim uygulama düşüncesinde olduğu da ifade edildi. Başkan Özbek yönetiminde ligde geride kalan 5 haftayı değerlendiren yönetim kurulunun, F.Bahçe derbisi öncesi açıklayacakları primle oyuncuların moralini yükseltmeyi planladığı ifade edildi. 3 haftalık periyotta deplasmanlara da büyük oranda katılım göstermeyi planlayan yöneticiler, takımın yanında olarak birlik ve beraberliği üst seviyeye çıkarmak amacında. Sırasıyla deplasmanda Bursa, evinde Karabük ve yine deplasmanda Konya ile karşılaşacak sarı-kırmızılılar, 9. haftada ise sahasında ezeli rakibi F.Bahçe'yi konuk edecek.

Gomis formaları yok satıyor

Galatasaray’da ligin ilk 5 haftasında attığı 7 gol ile sarı-kırmızılı taraftarların sevgilisi olan Gomis, daha önceki yıllarda kulüp tarihinin en fazla forma satışı gerçekleşen Drogba ve Sneijder isimlerini takip eden 3. futbolcu oldu. GS Store'larda ise Gomis isminin çok satılması nedeniyle harf yetişmiyor. Formalarının arkasına Fransz futbolcnun ismini yazdırmak isteyen taraftarlar, GS Store'lara akın ederken, mağazalarda Gomis'in harfleri kalmıyor. GS Store yetkililerinin, hem formalar hem de formaya basılacak harfler için ekstra sipariş verdiği kaydedildi. Sarı-kırmızılı yönetimin, Fransız yıldızın performansı böyle devam ettikçe forma satışlarında daha önceki futbolculara ait rekorları alt üst etmesini beklediği ve yapılacak satışlardan önemli bir kar elde etmeyi planladığı da öğrenildi.

  • Ocak ayına iki sürpriz hazırlığı
  • 2017-18 sezonunun transfer şampiyonu Galatasaray’da başkan Dursun Özbek’in Ocak ayında da iki önemli transfer için sportif direktör Cenk Ergün’e talimat verdiği belirtildi. Ergün’ün daha sezon başı olmasına rağmen Ocak ayına kadar başkan Dursun Özbek’in istemiş olduğu yıldızlar için gizli görüşmeler yapacağı kaydedildi. Başkan Dursun Özbek'in, öncelikli olarak prensipte anlaşılan Juventuslu Kwadwo Asamoah'ın işinin bitirilmesini istediği ve listede yer alan diğer isimler için de temasların kurulmasını istediği ifade edildi.
ÖZBEK YENİDEN ADAY

G.Saray’ın yeni sezona iyi başlaması ve işlerin beklediğinden iyi gitmesi Başkan Dursun Özbek’i, 2018 Mayıs ayında yapılacak seçimler için de harekete geçirdi. Özbek’in, 2018 Mayıs ayında yapılacak seçimler için çok güçlü bir yönetim kadrosu oluşturmayı planladığı ve ses getirecek isimlerle yola devam edeceği öğrenildi.

#Galatasaray
#Gomis
7 yıl önce