|

Aslan’da hedef 5 maçta 13 puan

Ligde ikinci durumda bulanan G.Saray, cezalar ve sakatlara rağmen devre arasına en az kayıpla girmek istiyor. Sarı-kırmızılılar, Konya, Beşiktaş, Çaykur Rize, Başakşehir ve Sivas maçlarından en az 13 puan toplamayı hedefliyor.

Umut Yılmaz
04:00 - 22/11/2018 Perşembe
Güncelleme: 03:41 - 22/11/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Galatasaray
Galatasaray

Cezalar ve sakatlıklarla boğuşan Galatasaray, bir yandan da ligdeki konumunu düzeltmenin planlarını yapıyor. Süper Lig’de lider Başakşehir’in 4 puan gerisinde ikinci sırada yer alan sarı-kırmızılılar, sezonun devre arasına kadar olan 5 maçı en az kayıpla kapatarak araya iddialı girmek istiyor.

Galatasaray, bu hafta başlayacak periyotta devre arasına kadar sırasıyla Atiker Konyaspor, Beşiktaş, Çaykur Rizespor, Başakşehir ve Sivasspor ile oynayacak. Sarı-kırmızılıların bu maçlarda hanesine yazdırmak istediği minimum puanın ise 13 olduğu belirtildi. Buna göre Konya, Çaykur Rize ve Sivas karşılaşmalarına mutlak galibiyet gözüyle bakan sarı-kırmızılılar, Beşiktaş ve Başakşehir maçlarından ise 4 puan çıkarmanın planlarını yapıyor.

Bu süreçte, sarı-kırmızılıların İstanbul dışına çıkmayacak ve deplasman yorgunluğu yaşamayacak olması da önemli bir avantaj olarak duruyor.

CUMALARI MAÇ KAYBETMİYOR

Süper Lig’de Atiker Konyaspor ile yarın karşılaşacak Galatasaray’da, bu sezon cuma günü yaptığı maçlardaki başarılı istatistiği dikkat çekiyor. Bu sezon cuma günlerinde 5 maç yapan sarı-kırmızılı takım bunların 3’ünü kazandı ve 2’sinde de berabere kaldı. Galatasaray, son 5 sezonda ise 18 kez cuma maçına çıkarken 12’sini kazandı, 5 maçta berabere kaldı. Sadece 1 kez mağlup oldu.

#Konya
#Beşiktaş
#Çaykur Rize
#Başakşehir
#Galatasaray
5 yıl önce