|

Atiba'nın bonservis bedeli belli oldu

West Ham United'a gitmek istediğini yönetime ileten Kanadalı futbolcu Atiba Hutchinson'ın bonservis bedeli belirlendi. Fikret Orman'ın oyuncunun transferi için 6 milyon euro talep ettiği aktarıldı.

Yeni Şafak
11:34 - 2/07/2016 Cumartesi
Güncelleme: 08:41 - 2/07/2016 Cumartesi
Yeni Şafak
Atiba Hutchinson'ın bonservis bedeli belli oldu.
Atiba Hutchinson'ın bonservis bedeli belli oldu.

West Ham United'ın Atiba için teklif ettiği 3.5 milyon euroluk teklif Beşiktaş Kulübü tarafından reddedilmişti. Siyah beyazlıların başkanı Fikret Orman, Atiba'nın ayrılma talebinde bulunduğunu kamuoyuyla paylaşmıştı. Orman, oyuncusu için 'gitmek istiyorum, deyip gitmek kolay değil' ifadesini kullanmıştı.



Fikret Orman'ın Atiba için istediği bonservis bedeli ortaya çıktı. Tecrübeli başkanın oyuncusu için 6 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği ifade edildi. 33 yaşındaki futbolcuyu takımda tutmak istediklerini belirten Orman'ın oyuncunun menajerine 'ayrılmak istiyorsanız Atiba için belirlediğimiz rakam 6 milyon euro' dediği ifade edildi. West Ham United menajeri Slaven Bilic'in özellikle istediği transfer için önümüzdeki günlerde yeni gelişmelerin olması beklenirken İngiliz kulübünün teklifini arttırmasının beklendiği aktarıldı.


  • Atiba Hutchinson, geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 43 resmi maçta 2 gol attı, 2 de asist yapma başarısı gösterdi. Kanadalı futbolcunun siyah beyazlılarla sözleşmesi 2017 yılında sona eriyor.



#Atiba Hutchinson
#Beşiktaş
#West Ham United
#Fikret Orman
8 yıl önce