|

AVRUPALI İŞ BAŞINDA

Ali Sami Yen Stadı'nda 15 maçtır yenilmeyen "Avrupalı Cimbom" İtalya'nın güçlü ekibi Lazio ile 21.45'de karşı karşıya geliyor. Star TV'nin şifresiz yayınlayacağı maçı Polonyalı Ryszard Wojcik yönetecek. Sakat ve cezalısı bulunmayan Galatasaray'da Ümit Davala da son maçına çıkıyor.

Yeni Şafak
00:00 - 11/09/2001 Salı
Güncelleme: 15:42 - 8/08/2016 Pazartesi
Yeni Şafak

Şampiyonlar Ligi 1. tur ilk maçında Lazio'yu konuk eden Galatasaray, bu akşam uğurlu saydığı Ali Sami Yen'e mutlak galibiyet için çıkacak. Sarı-kırmızılı taraftarın desteğini de arkasına alan Cimbom, 7. kez katıldığı Şampiyonlar Ligi'nde deneyimini de konuşturarak Lazio'yu yenip grup maçlarına lider başlamak istiyor. Uzun bir aradan sonra sakat ve cezalı bulunmayan Sarı-kırmızılılar bu akşamki maça tam kadro çıkacak. İtalya'nın Milan takımına transfer olan Ümit Davala ise son kez taraftarıyla buluşacak ve yarın İtalya'ya uçacak. Ümit, "Son maçımda taraf-tarımıza galibiyet hediye etmek istiyorum" dedi.



Lucescu onbirini hazırladı


Lucescu, Lazio maçı öncesi yaptığı basın toplantısında sakat ve cezalı futbolcularının olmayışının kendileri için büyük bir avantaj olduğunu söyledi. Antalya maçını kazanmış olarak kabul etmediğini de söyleyen Lucescu "Lazio karşısına en iyi onbirle çıkarak sahadan 3 puanla ayrılacağız" dedi. Toplantıya katılan Ümit Davala ise bir İtalyan gazetecinin "kendinizi tanıtırmısınız" sorusuna "Onlar beni çok iyi tanırlar. Bunun dışında kendimi anlatmaya gerek yok" diye cevap verdi.



#Lucescu
#Galatasaray
#Ümit Davala
#Şampiyonlar Ligi
23 yıl önce