|

Aykut Kocaman: Onu affedemeyeceğim

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, “Maçın kontrolünü kaybettik. Şu anda 1. sırada olan takımla farkımız 6 puana çıktı. Hem moral hem puan açısından yaralanmaya yol açan bir müsabakaydı” diye konuştu. Kocaman basın toplantısının sonunda affedemeyeceği futbolcu hakkon

Yeni Şafak
01:50 - 5/03/2018 Pazartesi
Güncelleme: 02:45 - 5/03/2018 Pazartesi
Aykut Kocaman.
Aykut Kocaman.

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Fenerbahçe evinde Akhisarspor’a 3-2 mağlup oldu. Maç sonrası basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, kaybetmelerini yorumlarken Beşiktaş derbisinde kırmızı kart gören Volkan Demirel'i affedemeyeceğini söyledi.

“Maçı seyretmeye karar verdim”
  • “2-3 dakika durumu gözlemledik. Sıkıntılı durumlarda söylemek ve anlatmak çok kolay değil. Bu kadar mı olur diye düşündüm ve maçı seyretmeye karar verdim”
“Net bir penaltı verilmedi”
  • “Hakemin gözünün önünde oldu bu olay. Hakemin duygusu ben baskı altında doğruda olsa böyle bir karar vermem diye düşünüyor. İyi bir hakem olacak gibi gözüküyor. Burada yönettikleri gibi diğer taraflarda yönetseler söyleyecek bir şey yok. Adaletsiz bir durum olduğunu görüp söylüyorum. Bugünkü maçı hakemden anlatamam. Biz oyun içine giremedik. Geçen sezondan süre gelen bir dönem var”
“Beşiktaş maçında gergin bir ortam vardı”
  • “Kırmızı ve sarı kart cezaları bu sezon bireysel hatalarda olduğu gibi olumsuz anlamda bir sezon. Anlaşılır ve affedilir bir durum değil. Davranışları izledikten sonra anlayabilmek ve affedebilmek mümkün değil. Özellikle Volkan’ın maç içindeki yaptıklarını anlamak mümkün değil. Alper’in durumunu kabul etmesem de bir ana kadar anlık bir şey olduğunu anlıyorum. Fırat Aydınus’un verdiği tek olumlu karar daha evvel atılmamasını sağlamaktı. Benim futbol hayatım kadar Fenerbahçe’de oynayan birini anlayamıyorum. Anlık refleks olan şeyler için bir şey diyemem. Herkes bunu yapıyor ama kaptan Volkan’ınki anlık bir hataya benzemiyor”
#Fenerbahçe
#Aykut Kocaman
#Akhisarspor
#Volkan Demirel
6 yıl önce