|

Aziz Yıldırım sınıra gidiyor

Sarı-lacivertli yönetim, Hatay'da bulunan Fenerbahçeliler Derneği'nin yaptırdığı İşitme Engelliler Okulu'nun açılışı için bugün kente gidecek. Başkan Aziz Yıldırım da yarın yönetime katılacak. Açılıştan sonra, sınırdaki askerlere ziyaret düzenlenecek.

Yeni Şafak ve
09:25 - 20/02/2018 Salı
Güncelleme: 09:36 - 20/02/2018 Salı
Yeni Şafak
Aziz Yıldırım 20 yıl aralıksız olarak Fenerbahçe Başkanlığı görevini yürütüyor.
Aziz Yıldırım 20 yıl aralıksız olarak Fenerbahçe Başkanlığı görevini yürütüyor.

Fenerbahçe'de başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri son derece anlamlı bir organizasyona imza atıyor. Sarı-lacivertli yönetim, Hatay'da bulunan Fenerbahçeliler Derneği tarafından yaptırılan ve bu eğitim öğretim yılında işitme engelli öğrencilere eğitim vermeye başlayan İşitme Engelliler Okulu'nun açılışını yapacak.

Başkan Aziz Yıldırım, ayrıca 1907 okul 1907 pota projesi kapsamında basketbol potası açılışları gerçekleştirecek. Yönetim kurulunun bugün Hatay'a gelmesi beklenirken başkan Aziz Yıldırım'ın ise yarın kente geleceği bildirildi.

Mehmetçik ile bir araya gelecek

Başkan Aziz Yıldırım'ın da Hatay'a geçmesiyle beraber sarı-lacivertli yönetim, son derece anlamlı bir organizasyona daha imza atacak. Fenerbahçe yönetimi, Türk Silahlı Kuvvelerimizin terör unsurlarını bertaraf etmek için Afrin’e yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek amacıyla sınır bölgesine geçecek. Yıldırım ve yöneticiler burada Mehmetçik ile bir araya gelecek ve onlara moral vererek yanlarında olduklarını gösterecek.

  • Öte yandan Kadıköy Fenerbahçeliler Derneği öncülüğünde Mehmetçik’e destek için Türkiye çapında bir kan verme organizasyonu yapılacağı belirtildi. Organizasyon tüm Türkiye’de aynı gün başlatılacağı ifade edildi. Organizasyonla ilgili detayların önümüzdeki günlerde açıklanacağı kaydedildi.

#Fenerbahçe
#Aziz Yıldırım
6 yıl önce