|

Aziz Yıldırım'dan 'Alex' sözleri

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım verdiği röportajda Alex de Souza ile ilgili sorulan bir soru üzerine "Alex'i Türkiye'ye biz getirdik, ne şartlarda getirdiğimizi biz biliyoruz. Hiç kimse Fenerbahçe isminden daha büyük değildir" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
12:54 - 25/03/2018 Pazar
Güncelleme: 13:05 - 25/03/2018 Pazar
AA
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım

Türkiye Futbol Vakfının yayın organı Stadyum dergisinde röportajı yayımlanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Yıldırım, Brezilyalı eski futbolcuları Alex de Souza ile ilgili soruyu şöyle yanıtladı:

"Yuhalandığı maçta alkışlatmıştım"
  • Alex'i Türkiye'ye biz getirdik, ne şartlarda getirdiğimizi biz biliyoruz. Aylarca uğraştık diyebilirim. Fenerbahçe Kulübü ve taraftarımızın Alex'e, Fenerbahçe için yaptıkları karşısında maddi manevi gerekli desteği ve hak ettiğini verdiğini düşünüyorum. Taraftarın kendisini ıslıkladığı, yuhaladığı Sakaryaspor maçında ben ayağa kalkıp Alex'i alkışlamıştım.
"Kimse Fenerbahçe'den daha büyük değildir"
  • Ancak burada atlamamamız gereken bir nokta var; hiç kimse Fenerbahçe isminden daha büyük değildir. İsimlerin, Fenerbahçe'nin önüne geçmesi tasvip ettiğimiz bir durum değil, kim olursa olsun bu böyle. Taraftarın tepkilerini anlıyor ve sineye çekebiliyoruz ta ki Fenerbahçe zarar görene dek. Fenerbahçe'nin zarar gördüğüne inandığımız noktada, bu kulübün başkanı ve yöneticileri olarak konuyla ilgilenmemizden daha doğal bir durum yok herhalde.

#Fenerbahçe
#Alex de Souza
6 yıl önce