|

Aziz Yıldırım'dan 'Vida' açıklaması

Devre arasında Beşiktaş'a transfer olacağı belirtilen Domagoj Vida için sezon başında Fenerbahçe'nin teklif yaptığı ancak Hırvat stoperin bu teklifi geri çevirdiği iddia edildi. Sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım ise yaptığı açıklamada Vida'nın transferine ilişkin iddiaları sert bir dille yalanlandı.

Yeni Şafak
13:34 - 16/12/2017 Cumartesi
Güncelleme: 14:18 - 16/12/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Beşiktaş'ın transfer gündemindeki Vida'nın Aralık ayında sözleşmesi sona eriyor.
Beşiktaş'ın transfer gündemindeki Vida'nın Aralık ayında sözleşmesi sona eriyor.

Beşiktaş'ın ön protokol imzalattığı belirtilen Hırvat savunmacı Vida ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. NTV Spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler yaptığı açıklamada, Vida'yı sarı-lacivertlilerin de isteğini ifade etti.

Çelikler'in Vida hakkında yaptığı açıklama şöyle;
"Fenerbahçe 4.5 milyon euro teklif etti"
  • "Sene başında Fenerbahçe Vida için Dinao Kiev'e gidiyor ve '4,5 milyon euro bonservis bedeli veriyoruz' diyor. O zaman Giuliano ve Soldado yok. Yani Fenerbahçe harcama yapmamış henüz. Dinao Kiev Fenerbahçe'nin teklifine 'Tamam satalım' diyor. 'Vida ile de konuşun' diyorlar. Vida ile konuşup, 'Beşiktaş ile aynı parayı veririz sana' diyorlar. Vida ise Beşiktaş ile sözleşme yaptım, tazminat yükümlülüğü var diyor, Fenerbahçe de 'Bir kısmını karşılarız' diyor ama Vida, 'Ben Beşiktaş'a gidiyorum' diyor, o yüzden transfer olmuyor."

"İki camiayı karşı karşıya getirmek adına ortaya atılmış bir iddia"

Sarı-lacivertli kulübün resmi sitesinden 'Aziz Yıldırım' imzalı yapılan açıklamada Vida'nın transferine ilişkin iddia yalanlandı.

Kulüpten yapılan açıklama şöyle;
  • "Dün yayınlanan bir programda, kulübümüzün, Beşiktaş'ın ilgilendiği iddia edilen Domagoj Vida'nın transferi için sezon başında devreye girdiği ve oyuncu için 4,5 milyon euro gibi bir bonservis ücreti önerdiği iddia edilmiş, ne yazık ki bu iddia bazı internet sitelerinde yer bulmuştur. Bahse konu oyuncuyla herhangi bir ilgimiz bulunmamakla birlikte, bu tür tabiri caizse aptalca iddiaların 2 camiayı karşı karşıya getirmek adına ortaya atıldığını düşünmekteyim. Söz konusu iddia tamamıyla yalandır. Kamuoyunu yanlış yönlendiren bu tip yalan haberlere itibar edilmemesini rica ederim."
#Domagoj Vida
#Beşiktaş
#Fenerbahçe
6 yıl önce
default-profile-img