|

Bafetimbi Gomis için 32 scout maça geldi

Galatasaray'ın Antalyaspor maçını tribünden izleyen Milan Başkanı David Han Li'nin yanında ünlü scout Tarık Batgün de bulunuyordu. Batgün, yaptığı açıklamada mücadeleyi 32 scoutun takip ettiğini ve Gomis'in hedef oyuncu olduğunu işaret etti.

Yeni Şafak
10:29 - 15/02/2018 Perşembe
Güncelleme: 11:26 - 15/02/2018 Perşembe
Galatasaray'ın Fransız yıldızı Bafetimbi Gomis, 20 Süper Lig maçında 17 gole imza attı.
Galatasaray'ın Fransız yıldızı Bafetimbi Gomis, 20 Süper Lig maçında 17 gole imza attı.

Galatasaray'ın Antalyaspor'la oynadığı karşılaşmada 2 gol atan Bafetimbi Gomis, Avrupa kulüplerinin transfer gündeminde yer alıyor. Fransız yıldız için "Çin'e gidebilir" yorumları yapılsa da bir çok kulüp yıldız oyuncuyu izlemek için Türk Telekom Stadı'na scout gönderiyor.

Son oynanan mücadeleyi Milan Başkanı David Han Li ile yakından takip eden ünlü scout Tarık Batgün, Star'a yaptığı açıklamada, Fransız yıldızı 2 gol attığı maçta 32 takımın izlediğini kaydetti. İşte o sözler;

  • "Galatasaray-Antalyaspor maçını takip ederken tam 32 scout ekibi stattaydı. Gomis için 'Çin'e gidecek iddiaları vardı' ama ben kesinlikle böyle bir şey düşünmüyorum. Avrupa'nın en büyük devleri Chelsea, Juventus, ManU, Arsenal, Tottenham, Valencia Gomis için oradaydı. Sezon sonuna kadar 25-30 golü bulacak oyuncu Cenk Tosun'un satış fiyatını geçip dev takımlardan birine imza atacak gibi duruyor. Yani en azından ben böyle düşünüyorum."

#Galatasaray
#Milan
#Gomis
6 yıl önce