|

Bafetimbi Gomis Tudor döneminde de bayılmış

Galatasaray'ın Kasımpaşa ile oynadığı maçta baygınlık geçiren ve futbolseverleri korkutan Bafetimbi Gomis'in Igor Tudor döneminde de aynı sıkıntı yaşadığı ortaya çıktı. Hırvat çalıştırıcının döneminde de 2 kez baygınlık geçirdiği belirtilen futbolcuyla ilgili Mehmet Demirkol da dikkati çeken ifadeler kullandı.

Yeni Şafak
13:35 - 19/02/2018 Pazartesi
Güncelleme: 14:08 - 19/02/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Bafetimbi Gomis.
Bafetimbi Gomis.

Galatasaray'ın Kasımpaşa ile oynadığı maçta baygınlık geçiren Bafetimbi Gomis gündemdeki yerini koruyor. Fransız futbolcunun rahatsızlığının futbol oynamaya engel olmadığı aktarılırken başarılı oyuncunun Igor Tudor döneminde de baygınlık geçirdiği belirtildi.

Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol ise Fransız futbolcunun rahatsızlığıyla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. İşte Demirkol'un açıklamalarından öne çıkanlar;

  • "Gomis’in yerdeki fotoğrafını o şekilde kullanmanın doğru olduğunu düşünmüyorum, hoş değil. Gomis’in o olayından sonra ciddi bir konsantrasyon kaybı olduğunu düşünüyorum. Sıklıkla tekrarlayan bir durum bu. Bu durum biliniyor ama görünce şoka girersin. Ben etkilendim ve sahadaki herkesin etkilendiğini düşünüyorum. Umuyorum tekrarlanmaz ama tekrarlanacak gibi görünüyor. O an oyuncuyu çıkartıp çıkartmamak tamamen hocanın elinde. Yanında sonuçta koca bir sağlık ekibi var. Onlar diyor ki sorun yok devam edebilir. Ama bunu 10-15 dakika da gördük. Tıbbi olarak olmasa da psikolojik olarak eksiklik hissedildi."

Galatasaray'ın Fransız yıldızı Bafetimbi Gomis, 2-1 kaybedilen Kasımpaşa maçının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.



#Bafetimbi Gomis
#Igor Tudor
6 yıl önce