|

Başakşehir Emre Akbaba'dan vazgeçti

Başakşehir Kulübü, Alanyaspor'un milli futbolcusu Emre Akbaba ile anlaşıldığı yönündeki haberleri yalanladı. İstanbul ekibinden yapılan açıklamada, diğer kulüplerin devreye girmesiyle kendilerinden 3 katı para istendiği ve bu nedenle Emre'nin transferinden vazgeçildiği ifade edildi.

Yeni Şafak
11:39 - 3/08/2018 Cuma
Güncelleme: 12:05 - 3/08/2018 Cuma
Yeni Şafak
Emre Akbaba geçen sezon gösterdiği performansla transferin gözde isimleri arasında yer alıyor.
Emre Akbaba geçen sezon gösterdiği performansla transferin gözde isimleri arasında yer alıyor.

Turuncu-lacivertli ekip, transfer gündeminde yer alan Emre Akbaba'yla anlaşmaya varılamadığını duyurdu.

Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

  • Kulübümüz, bazı medya organlarında yer alan “Emre Akbaba Medipol Başakşehir ile anlaştı” haberleri üzerine açıklama yapma gereği hissetmiştir.
  • Milli futbolcunun transferi konusunda hem kendisinin menajeri hem de kulübüyle Ocak ayında anlaşmaya varılmıştı. Oyuncu temsilcisi ile prensip anlaşmasına varılmasına karşın ilerleyen süreçte başka kulüplerden gelen yüksek teklifler nedeniyle bizim de teklifi 3 kat arttırmamız istenmiş, bu talep kulübümüz tarafından kabul edilmemiştir. Emre Akbaba ile anlaşma sağlanamadığını belirtir, bu sebepten dolayı Medipol Başakşehir Futbol Kulübü olarak Emre Akbaba transferinin gündemimizden kalktığını kamuoyunun bilgilerine sunarız.
  • Medipol Başakşehir Futbol Kulübü olarak transfer görüşmelerini öncelikle kulüplerle yaptığımızı, onlarla anlaşma noktasına geldikten sonra futbolcu temsilcileriyle anlaşma zemini aradığımızı belirtmek isteriz.
  • Görüşmelere başladığımız günden bu yana kulübümüze karşı olan nezaketi nedeniyle Alanyaspor Başkanı Sayın Hasan Çavuşoğlu ve yönetim kuruluna teşekkür ederiz.
#Emre Akbaba
#Başakşehir
6 yıl önce