|

Belhanda keyifleri kaçırdı

Sakatlıklar ve cezalarla boğuşan G.Saray’ın Faslı oyuncusu Belhanda, ülkesinin Kamerun ile yaptığı maçta sahayı sedyeyle terk etti. Önceki gün U-21 takımı ile yapılan maçta sakatlanan Sinan Gümüş’ün ise, 6-8 hafta arasında sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Umut Yılmaz
04:00 - 18/11/2018 Pazar
Güncelleme: 05:41 - 18/11/2018 Pazar
Yeni Şafak
Sakat oyunculara Faslı yıldız da katıldı
Sakat oyunculara Faslı yıldız da katıldı

Son dönemde aldığı cezaların yanı sıra sakatlıklar nedeniyle de sıkıntılı günler geçiren ve kadro kurmakta zorlanan Galatasaray’da şanssızlıklar bitmek bilmiyor. Sarı-kırmızılılarda son olarak Faslı oyuncu Younes Belhanda’dan gelen haber keyifleri kaçırdı. Ülkesi Fas ile Kamerun arasında oynanan Afrika Uluslar Ligi elemeleri maçında sahaya çıkan Galatasaray’ın Faslı futbolcusu Younes Belhanda sakatlandı. Karşılaşmaya ilk 11’de başlayan Belhanda, ilk yarının son dakikasında yerde kalırken bir daha kalkamadı. Sedyeyle saha dışına çıkarılan deneyimli futbolcu oyuna devam edemedi. Oyuncunun sakatlığının ciddi olduğu öğrenilirken, yapılacak kontrollerden sonra açıklama yapılacağı ifade edildi. Bu arada sarı-kırmızılılarda yaşanan sakatlıklar teknik heyeti kadro kurmakta zorlarken, Florya’dan bir can sıkıcı haber daha geldi. Sinan Gümüş, liglere verilen milli arada sakatlandı. U21 takımı ile oynanan hazırlık maçında arka adalesinde sakatlık meydana gelen Sinan Gümüş’ün 6-8 hafta arasında sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Genç oyuncunun Süper Lig’in ilk yarısını kapatması, sarı-kırmızılılarda sakat futbolcuların sayısını arttırdı. Galatasaray’da Nagatomo, Emre Akbaba, Eren Derdiyok, Ryan Donk,Fernando, Ozan Kabak, Badu Ndiaye ve Gary Rodrigues de sakatlıkları ve cezaları nedeniyle kadroda yer alamayan oyuncular arasında yer alıyor.

Forvete Wagner önerisi

Devre arası transfer döneminde kadrosunu golcü bir isimle takviye etmek isteyen Galatasaray’a Almanya’dan sürpriz bir önerinin geldiği belirtildi. Oumar Niasse, Okaka, Adebayor, Modeste, Guidetti gibi yıldız golcüleri listesinde bulunduran sarı-kırmızılılara son olarak, Bundesliga’da Büyern münih forması giyen Sandro Wagner’in önerildiği ifade edildi. Bavyera ekibinde Lewandowski’nin arkasında kalan ve bu sezon 8 maçta forma giyen 30 yaşındaki tecrübeli oyuncunun sadece iki maça ilk 11’de başlaması 1.94’lük Alman Panzerini bir hayli rahatsız ederken, Wagner’in ekonomik anlamda Galatasaray’a uygun olmasınun transferi bir adım öne çıkardığı kaydedildi. Bu arada stoper için de çalışma içinde olan Galatasaray’ın Almanya’da Borussia Dortmund takımının kadrosunda yer alan ancak yapılan takviyeler sonrası dördüncü stoper durumuna düşen Ömer Toprak’ı listeye aldığı belirtildi. Yardımcı antrenör Hasan Şaş’ın da yurt dışında farklı isimlerle temas halinde bulunduğu ifade edildi.

  • Turkcell’le Moskova’ya
  • Turkcell, Türkiye’yi Şampiyonlar Ligi’nde temsil eden Galatasaray’ın taraftarlarına özel sürpriz hazırladı. Turkcell, sarı-kırmızılı şanslı taraftarı takım uçağıyla Lokomotiv Moskova deplasmanına götürecek. Yarın 11.00’de gerçekleşecek yarışma için Şampiyon Paket’e sahip olmak ve BiP’teki Sarı Kırmızı Destek kanalını takip etmek yeterli.
Newcastle United’ın Rodrigues ısrarı

G.Saray’da geçen sezonki şampiyonlukta pay sahibi olan Garry Rodrigues, Avrupa kulüplerinin de ilgisini üzerine çekmişti. Premier Lig ekibi Newcastle United sezon başında ciddi biçimde Yeşil Burun Adalı oyuncuyla ilgilenmişti. Ancak teklifleri G.Saray’ı memnun etmeyince 28 yaşındaki kanat oyuncusunun transferi gerçekleşmemişti. Newcastle devre arasında bir kez daha Aslan’ın kapısını çalacak. Sarı-kırmızılılar, Garry Rodrigues için İngiliz temsilcisi Newcastle United’tan 15 milyon Euro isteyecek.

Cengiz ve Albayrak’tan 1. Ordu’ya ziyaret

Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz ve ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Musa Avsever’i ziyaret etti. 1. Ordu Komutanlığı’na gerçekleştirilen anlamlı ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Schalke’den Modeste’ye kanca

G.Saray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakiplerinden Schalke, şimdi de transferde rakip olmaya hazırlanıyor. Schalke Teknik Direktörü Domenico Tedesco, sezon başında sarı-kırmızılıların da gündemine gelen Anthony Modeste’yi düşünebileceklerini söyledi. 33 yaşındaki teknik adam, Alman gazetesi Bild’te yer alan demecinde, “O ne durumda olursa olsun üst seviyede bir golcü. Onu transfer etmeyi düşünebiliriz. Önümüzdeki günlerde neler yapabileceğimizi hep birlikte göreceğiz” ifadelerini kullandı.

#Galatasaray
#Belhanda
5 yıl önce