|

Belhanda seferberliği

G.Saray'ın UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş mücadelesinde oynayacağı Östersunds maçı öncesi Belhanda seferberliği yaşanıyor. Sarı-kırmızılıların 2-0 kaybettiği ilk maçta sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Faslı yıldız, yarın oynanacak maça yetiştirilmeye çalışılıyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 19/07/2017 Çarşamba
Güncelleme: 01:59 - 19/07/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Belhanda seferberliği
Belhanda seferberliği

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Younes Belhanda, Östersunds ile oynanacak olan rövanş maçında oynaması şüpheli. Sarı-kırmızılıların yeni transferleri Maicon ve Gomis ilk maçta oynamış, Belhanda sakatlığı nedeniyle kadroda yer alamamıştı. Türk Telekom Stadı'nda oynanacak rövanş maçında teknik direktör Igor Tudor, Belhanda'nın sahada olarak takımı hücumda yönlendirmesini istiyor. Hırvat teknik adam, Östersunds karşısında Sinan Gümüş'e bu görevi vermiş, genç oyuncu adeta sahadan kaybolmuştu ve sarı-kırmızılı takım akıcı ataklar gerçekleştirememişti. Ancak henüz takımla birlikte çalışmalara başlayamayan Belhanda'nın durumuna son antrenmanlarda bakılacak. 27 yaşındaki genç futbolcu, maça kadar antrenmanlarda denenecek. Son karar maç gününde verilecek. Sarı-kırmızılı takımın sağlık heyeti Faslı futbolcuyu, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme mücadelesi rövanş maçına yetiştirmek için elinden gelen gayreti gösteriyor. Galatasaray'ın yeni transferi Younes Belhanda, 8 Temmuz'da Diosgyor ile oynana hazırlık maçının ilk yarısında sakatlanıp oyundan çıkmıştı. Belhanda, Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında İsveç'in Östersunds takımına karşı forma giyememişti.

BELHANDA İLE BİRLİKTE TURU GEÇERİZ

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, önceki gün yaptığı basın toplantısında, Östersunds maçında bir kaza yaşandığını, rövanş maçında Belhanda ile birlikte turu geçeceklerini belirtmişti.

#Galatasaray
#Belhanda
7 yıl önce